Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szabad enni gyümölcsleves...

Szabad enni gyümölcsleves este ha fogyózol?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a kaloriaszámlálós módszerrel való fogyózást. szépen megyeget, tartom az 1200-as fogyasztást. De ma, és tegnap nem tudtam mit kitalálni az itthoni ételekből amit megehetek még így 2-3 órával fekvés előtt. gondoltam egy tányér gyümilevesre, ami meggy,és eperből áll.édesítőszeres, de van benne egy vaniliáscukor is. viszont mind ez 2,5 l vízzel,és fél liter tejjel készült.

szerintetek?kb. 4dl-t ettem.

2014. máj. 27. 20:56
 1/3 anonim válasza:
Èn azt tanàcsolom hogy este ne egyèl! Szerintem 4 dl az sok mèg vízböl is, ha egyszerre iszod! Arra próbàlj törekedni hogy elöször szükítsd a gyomrod! Èn úgy fogytam most 11 kilot hogy nem vacsoràzom! Ebèdre is csak a felèt eszem, mint amit szoktam, de eszek mindent! A szervezetnek szüksège van szènhidràtra, cukorra ès mèg zsírra is! De mèrtèkkel! Inkàbb többször keveset! Ha nagyon èhes vagy este akkor ehetsz egy almàt vagy valami gyümit de ne sokat!
2014. máj. 28. 14:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy mikor eelkezdtem ezt a kaloriakeretes fogyózást, ott olvastam, hogy bármit ehetek,és bármikor ha belefér a kaloriakeretembe. 1200 kaloriát eszem 1 nap.Ha most nem enném meg a gyümilevest, amit tegnap is, akkor evvel a 280 kaloriával kevesebbet ennék,ami meg nem ajánlatos, mert hirtelen fogyok.Nem tudom eldönteni akkor mi az igaz? Így is most 1 hét alatt lement 2 kg. pedig csak 1-et terveztem, mert állítólag az a jó.és evvel a ritmussal,és menettel. 1200 kalóriával.De még azt hozzá kell tegyem, hogy csak 3 óra múlva feksem le a gyümileves után.
2014. máj. 28. 19:50
 3/3 anonim válasza:
Ja èrtem! Akkor jó! Mindenki màskèpp csinàlja! Nekem nem lenne idegem szàmolgatni a kalóriàkat! Èn ha megkívànok valamit akkor eszem, ha csak egy harapàst de akkor is! Próbáltam úgy is fogyózni, hogy teljesen megvontam magamtól a szènhidràtot! Kèt hèt alatt 4 kilót fogytam, de olyan kenyèrhiànyom volt, hogy megettem fèl kiló kenyeret egyszerre! Persze vissza is ment hamar az a 4 kiló! Ezt csak el akartam mesèlni! Amúgy èn is heti kb. 2 kilót fogyok.
2014. máj. 30. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!