Szabad enni gyümölcsleves este ha fogyózol?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a kaloriaszámlálós módszerrel való fogyózást. szépen megyeget, tartom az 1200-as fogyasztást. De ma, és tegnap nem tudtam mit kitalálni az itthoni ételekből amit megehetek még így 2-3 órával fekvés előtt. gondoltam egy tányér gyümilevesre, ami meggy,és eperből áll.édesítőszeres, de van benne egy vaniliáscukor is. viszont mind ez 2,5 l vízzel,és fél liter tejjel készült.
szerintetek?kb. 4dl-t ettem.
2014. máj. 27. 20:56
1/3 anonim válasza:
Èn azt tanàcsolom hogy este ne egyèl! Szerintem 4 dl az sok mèg vízböl is, ha egyszerre iszod! Arra próbàlj törekedni hogy elöször szükítsd a gyomrod! Èn úgy fogytam most 11 kilot hogy nem vacsoràzom! Ebèdre is csak a felèt eszem, mint amit szoktam, de eszek mindent! A szervezetnek szüksège van szènhidràtra, cukorra ès mèg zsírra is! De mèrtèkkel! Inkàbb többször keveset! Ha nagyon èhes vagy este akkor ehetsz egy almàt vagy valami gyümit de ne sokat!
2/3 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy mikor eelkezdtem ezt a kaloriakeretes fogyózást, ott olvastam, hogy bármit ehetek,és bármikor ha belefér a kaloriakeretembe. 1200 kaloriát eszem 1 nap.Ha most nem enném meg a gyümilevest, amit tegnap is, akkor evvel a 280 kaloriával kevesebbet ennék,ami meg nem ajánlatos, mert hirtelen fogyok.Nem tudom eldönteni akkor mi az igaz? Így is most 1 hét alatt lement 2 kg. pedig csak 1-et terveztem, mert állítólag az a jó.és evvel a ritmussal,és menettel. 1200 kalóriával.De még azt hozzá kell tegyem, hogy csak 3 óra múlva feksem le a gyümileves után.
2014. máj. 28. 19:50
3/3 anonim válasza:
Ja èrtem! Akkor jó! Mindenki màskèpp csinàlja! Nekem nem lenne idegem szàmolgatni a kalóriàkat! Èn ha megkívànok valamit akkor eszem, ha csak egy harapàst de akkor is! Próbáltam úgy is fogyózni, hogy teljesen megvontam magamtól a szènhidràtot! Kèt hèt alatt 4 kilót fogytam, de olyan kenyèrhiànyom volt, hogy megettem fèl kiló kenyeret egyszerre! Persze vissza is ment hamar az a 4 kiló! Ezt csak el akartam mesèlni! Amúgy èn is heti kb. 2 kilót fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!