Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi idő kell hogy a gyomrom...

Mennyi idő kell hogy a gyomrom szűküljön?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy cukorbeteg vagyok. Nagyon szenvedek mert éhes vagyok de nem akarok 'csalni' mert az nem lenne túl jó...

Mennyi idő múlva fog összeszűkülni úgy a gyomrom hogy ne legyen szenvedés?

2014. máj. 26. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

A sima cukorbeteg diéta szenvedés lesz, mert nem akarnak meggyógyítani titeket, betegen vagytok 'jók'.

Normális ételt ehetsz: zsír, hús (fehérje) és zöldségek, ezek nem okoznak inzulinszint emelkedést, vagy csak igen alacsonyat.

Én ma már a 2. tojásos zsírtej turmixomat iszom, huxol édesítéssel. Ez neked is mehetne.

2014. máj. 26. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
De abban mennyi kalória van?
2014. máj. 26. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Az irreleváns cukorbetegség, és majdnem irreleváns fogyókúra szempontjából is.

Amíg az inzulinszint alacsony, addig képes regenerálódni a 2. típusú cukorbetegség (inzulinrezisztencia gyógyítása) és minimális esély van a hízásra.

Egyébként annyi kalória van benne amennyit beleteszek:

1 tojás: minimális

- csak a sárgája: még kevesebb.

Kókuszzsír: én sokat teszek bele, fogyizók 1 evőkanál mennyiséggel is tudják készíteni.

Huxol/eritrit: kb. zéró.

2014. máj. 26. 18:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Amúgy azért írtad ezt a turmixot mert te is beteg vagy?

Köszönöm amúgy :)

2014. máj. 26. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Én azért iszom (zsír, tojás) turmixot cukor, bélfalat károsító anyagok és allergének nélkül, mert tudom hogy így nem leszek beteg :)

Ez mondjuk tej helyetti turmix, a tejfehérjék is képesek autoimmun típusú pajzsmirigy gyulladást és cukorbetegséget okozni, illetve inzulinrezisztenciát :)

2014. máj. 26. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 3 és fél hónapja váltottam életmódot. Kb 2-3 hét után már jobban éreztem magam. Az éhségérzetem 3-4 óráról 6-7 órára emelkedett. Szóval sokkal tovább tart már, mire újra éhes leszek 1 étkezés után.
2014. máj. 30. 19:35
 7/10 anonim válasza:
Hány éves vagy, kedves kérdező? 1-es vagy 2-es típusú a cukorbetegség? A kettőnek az oka nem ugyanaz! Az eddigi válaszoló 2-es típusú cukorbetegségről meg inzulinrezisztenciáról beszélt, de az is lehet, hogy még fiatal vagy, és 1-es típusúban szenvedsz, ahol nem inzulinrezisztencia a gond, hanem nem termel a hasnyálmirigyed elég inzulint...
2014. jún. 15. 10:07
 8/10 A kérdező kommentje:
17 vagyok és inzulinrezisztenciám van.
2014. jún. 15. 17:17
 9/10 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló vagyok, köszönöm a válaszod! 17 évesen inzulinrezisztencia, ez a forma elég ritka. Én nem vagyok cukorbeteg, de évekkel ezelőtt én is változtattam az étrendemen elhízás miatt, és akkor nekem kb. 2-3 hétbe telt, mire átálltam az új mennyiségekre és ételekre, és már egyáltalán nem voltam éhes többre. Azóta sem híztam vissza. Ugye beszélgettél már dietetikussal? Tudom, az első válaszoló azt fogja mondani, hogy hülyeség, mert az orvosok meg a dietetikusok csak betegen akarnak Téged tartani, de én a helyedben minden lehetőséget körüljárnék, megismernék, esetleg ki is próbálnám, és annak megfelelően döntenék, hogy nekem melyik vált be legjobban, melyik mellett voltak legjobbak az eredményeim és a közérzetem.
2014. jún. 16. 08:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem, még nem voltam dietetikusnál de nekem is eszembe jutott, hogy el kéne mennem. Amúgy köszönöm a válaszod!!! Rendes vagy!

Az jutott még eszembe, hallottam hogy a tészta szénhidráttartalma majdnem a felére csökken főzés után. Ez igaz? Lehetséges ez?

2014. jún. 19. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!