Mennyi idő kell hogy a gyomrom szűküljön?
Kiderült, hogy cukorbeteg vagyok. Nagyon szenvedek mert éhes vagyok de nem akarok 'csalni' mert az nem lenne túl jó...
Mennyi idő múlva fog összeszűkülni úgy a gyomrom hogy ne legyen szenvedés?
A sima cukorbeteg diéta szenvedés lesz, mert nem akarnak meggyógyítani titeket, betegen vagytok 'jók'.
Normális ételt ehetsz: zsír, hús (fehérje) és zöldségek, ezek nem okoznak inzulinszint emelkedést, vagy csak igen alacsonyat.
Én ma már a 2. tojásos zsírtej turmixomat iszom, huxol édesítéssel. Ez neked is mehetne.
Az irreleváns cukorbetegség, és majdnem irreleváns fogyókúra szempontjából is.
Amíg az inzulinszint alacsony, addig képes regenerálódni a 2. típusú cukorbetegség (inzulinrezisztencia gyógyítása) és minimális esély van a hízásra.
Egyébként annyi kalória van benne amennyit beleteszek:
1 tojás: minimális
- csak a sárgája: még kevesebb.
Kókuszzsír: én sokat teszek bele, fogyizók 1 evőkanál mennyiséggel is tudják készíteni.
Huxol/eritrit: kb. zéró.
Amúgy azért írtad ezt a turmixot mert te is beteg vagy?
Köszönöm amúgy :)
Én azért iszom (zsír, tojás) turmixot cukor, bélfalat károsító anyagok és allergének nélkül, mert tudom hogy így nem leszek beteg :)
Ez mondjuk tej helyetti turmix, a tejfehérjék is képesek autoimmun típusú pajzsmirigy gyulladást és cukorbetegséget okozni, illetve inzulinrezisztenciát :)
Nem, még nem voltam dietetikusnál de nekem is eszembe jutott, hogy el kéne mennem. Amúgy köszönöm a válaszod!!! Rendes vagy!
Az jutott még eszembe, hallottam hogy a tészta szénhidráttartalma majdnem a felére csökken főzés után. Ez igaz? Lehetséges ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!