Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A lidl-ben kapható őszibaracko...

A lidl-ben kapható őszibarackos táskaban ( rácsos a teteje) mennyi kalória? (100g-ban)

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom fogyni akarsz. Ezesetben tök mindegy. Mivel diéta alatt fokozottan igaz, hogy a testet táplálni kell,ezért a fenti péksütemény nyugodtan elhagyható.Semmi hasznos tápanyagot nem tartalmaz.
2014. máj. 20. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

Tök mindegy, mert akár 100 kcal / 100g akár 300 kcal/100g, tömény lisztes cukortól zsírraktározás indul meg a testedben. Kérdés hogy akkor mégis hogyan jutsz energiához, ha elraktározod a zsírt?

Erre teremtettettek a párhuzamosan működő anabolikus és katabolikus anyagcsere folyamatok, azaz közben bonthatsz le izomzatot míg a sok cukrot zsírrá építed be.

Jót tesz az alaknak ha kellőképp kevés izomzat marad amit lidl rácsos lisztes táskákkal jól karbantartott zsírpárnák vesznek körül.

Megfelelően fókaszerű kinézetet kölcsönöz az embernek (gyakran nőknek). Bár a fókákon van izom mert halat esznek és mozognak.. a fókaság csak látszat.

2014. máj. 20. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

300 fölött, nagyon magas kalória tartalma van, de jóllakni nem lehet vele.

Miért fogyasztod? Vitamin nincs benne, sem hasznos tápanyag.

2014. máj. 20. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha pókhálóval lenne letakarva, akkor is mindegy. Nem hiszem, hogy fontos tényező, hogy 'rácsos' :D

Nem a kalória határozza meg egy ember 'testi minőségét'.

Egyébként, ha Lidl-ben jársz ilyen felesleges kalóriák helyett vegyél inkább rumot. :D

2014. máj. 20. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Jajjj.. A rum! :D Engem a rum-ba döntöget romba :D

Lidl - rácsos őszibarackos liszt: német minőség Magyar forinté'

Egyszer én is kipróbáltam ilyesmiket húsvét környékén. Meghaltam még aznap, másnap feltámadtam, nem volt köszönet a feltámadásban.. amúgy azóta sz.arul vagyok most hogy így belegondolok :D

2014. máj. 20. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Hátésazótabevagyrúúva.
2014. máj. 20. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Az ilyesmiknek 3-400 kcal/100g a kalóriatartalmuk.

Egyébként egyetértek a többiekkel. Ha már nem viszel saját ételt és egy bolt bolt kínálatára szorulsz, szerintem jobb olajos magokat és/vagy zöldséget, gyümölcsöt venni (s még lehet pár lehetőség, étrendtől függően... nekem nincs).

2014. máj. 20. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!