Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi lesz ha diétám mellé víz...

Mi lesz ha diétám mellé víz helyett csak zöld teát iszom cukor nélkül?

Figyelt kérdés

Mai reggelim 4 és fél dkg túró tejfellel vegyítve volt és fél főtt tojás és 1 bögre zöld tea cukor nélkül.

Eredetileg 1 tojást és 9 dkg túrót tejföllel vegyítve készítettem de nem ettem meg csak a felét mert úgy éreztem hogy jól laktam.

A túró és tejföl vegyítve összesen 9 dkg volt.

Jahh és bevettem 1 szem vitamin tablettát.

Mikor ehetem meg az adag másik felét amikor megéhezem vagy csak tízóraira?

És ha megéhezem fél óra múlva?

A diéta lényege nem az hogy ne legyek éhes?

2014. ápr. 5. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:

"Mi lesz ha diétám mellé víz helyett csak zöld teát iszom cukor nélkül?"

Akkor állítom, hogy nem fogsz szomjan halni.

"Mai reggelim 4 és fél dkg túró tejfellel vegyítve "

Akkor egy ilyen tejes étkezés után mérettesd meg az inzulinszinted változását.

Ha fogyni akarsz, 'remélem' tisztában vagy az inzulinszinted jelentőségével.

Funkcionális, kifejezetten anabolikus hatású a tej, ezért nem 80 éves korban kezdik el termelni a nők a férjüknek, hanem a gyermek születésekor, a CSECSEMŐNEK.

Van egy komoly különbség a csecsemő és az idős ember (vagy a felnőtt) között.

A csecsemőben tombol a tűz, minden kell neki (tápanyagok) és fejlődik, a felnőttben kevesebb a tűz, a fejlődés fizikai formája pedig elhízást és daganatokat jelent.

A tej hűti a csecsemők forróságát (segít nekik aludni, megnyugodni, kiegyensúlyozza és segíti a fizikai fejlődésüket) a felnőttet elnyákosítja, túlhűti és hájassá teszi, de persze a sejtosztódást segítő hatása a rákos betegségektől sincs távoli összefüggésben. Felnőtteknél ugye tehéntejről beszélünk, abszolút gyulladásfokozó ez nekünk embereknek.

2014. ápr. 5. 09:51
 2/7 A kérdező kommentje:

De akkor már nem is lehet semmilyen tej terméket fogyasztani mert felnőtt vagyok?

Szerintem ez butaság!

Butaság hogy ne lehessen enni egy jó kis túrós csuszát annak aki nem diétázik és felnőtt mert már nincs fejlődésben a szervezete.

Ha mindenre van valami kifogás akkor kiderül hogy a felnőtt emberi lény semmit ne egyen mert mindennek van valami hátulütője.

Egyébként olvastam itt hogy egy csajnak javasolták reggelire és nasi helyett a túrót.

Akkor vezetne szerintem elhízáshoz ha a szükségletemen kívül rengeteget ennék belőle nem igaz?

De ha csak annyit eszek hogy ne maradjak éhes akkor szerintem nem hizlal.

A tojással mi lenne a baj?

2014. ápr. 5. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Kiszállok a hisztiből.

Szakembernek tartom magam, eleget beszéltem olyanokkal akik hisztivel reagáltak.. méghogy nem lehet semmit enni.. csak azért mert tejes búzát (te túrós csuszának nevezed, megjegyzem a két legolcsóbb és legócskább kommersz tömegélelmiszer) nem kellene enned..

Tudod, egyél amit akarsz, úgysem lehet segíteni annak aki eleve nem akar tanulni..

2014. ápr. 5. 11:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Sok ember felnőtt korában is eszik tejterméket még sincsenek elhízva!
2014. ápr. 5. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
A sok felnőttel ne példálózz, mert a többségük BETEG!
2014. ápr. 5. 12:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Miért te mit eszel tej termék helyett?
2014. ápr. 5. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Zöld teát.

A tejtermék nem egy olyan dolog, ami helyett enni kell valamit. A tejterméket csak most te találtad ki hogy eszel, és pár generációnyi ősöd. Az utóbbi néhány évezredben, amióta tejelő állatokat tart az ember. Köze nincs a normális táplálkozáshoz, szimplán csak egy 'gazdaságos' és egyszerű út olcsó élelmiszerhez jutáshoz.

Mindig a mennyiség kerül a minőség elé.. mikor lett ilyen az ember?

2014. ápr. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!