Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 tojásból készült tojásrántot...

3 tojásból készült tojásrántotta,2 zöld tea cukor nélkül,2 szelet torta. Ez mennyi egy napra?

Figyelt kérdés
A tojást kevés olajban sütöttem meg és amúgy vékony vagyok, nem akarok fogyni csak nem vagyok néha éhes. Jaj és nem ettem kenyeret sem.
2011. márc. 29. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Kevés és baromság.A rántotta az oké de azon kívül semmi más kaja, viszont 2 szelet torta..semmi pékáru,zöldség,tejtermék,gyümölcs.Inkább ilyesmiből fedezd a kalóriaszükségleted.
2011. márc. 29. 22:35
 2/9 A kérdező kommentje:
A 2 szelet torta kivételes alkalom, most volt szülinapom és azért. :)
2011. márc. 29. 22:42
 3/9 bix ***** válasza:
100%

gratulálok. gyakorlatilag a napi vitamin, ásványianyag, és egyéb hasznos szükségletét a testednek bszol bevinni. lehetnék sokkal szofisztikáltabb is, de nem fogok ha megsértődsz akkor sem. és hiába mondod hogy vitamint meg eszel, ezek jelentős része zsírban oldódik...

hogy nem vagy éhes az nem azt jelenti hogy a szervezetednek ezekre az anyagokra nincs szüksége. annyit jelent hogy összeszűkült a gyomrod, és telítettség érzeted van.

1: háziorvoshoz tűzz el mint a szél

2: pszihológus se árthat ha az első nem használ

3: mássz vissza a leletekért és ne csodálkozz ha pofáncsap a kartonnal az orvos

ha ezt így folytatod akkor tudod mi lehet ebből (ha jól sejtem nő vagy)? a meddőség jóformán a legjobb lehetőség... kóros vitaminhiánynak tudod milyen hatásai vannak? fogak hullhatnak ki, belső szervek károsodnak, és még lehetne sorolni...

b tervnek még beleférhet hogy fényevő leszel, az ezoterika topik tárt karokkal vár ezesetben...

2011. márc. 29. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot, ilyenkor két szelet torta bőven belefér.

Amúgy a kaja meg rohadt kevés, gondolom te is tudod. Csak akkor miért kérdezed?

2011. márc. 29. 23:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Én azért raktam fel a kérdést, mert szeretnék egészségesen élni de tudom, hogy ez a mai napom (pl.) nagyon nem azt tükrözi és kíváncsi voltam, hogy mégis milyen szinten rontottam el...

2011. márc. 29. 23:38
 6/9 bix ***** válasza:
milyen szinten rontottad el? alapjaiban.egy egészséges étrend napi 4-5 akár 6 kisebb étkezést is magában foglal, teljes kiörlésű, magvas kenyérrel max, rengeteg zöldség max minimál párolással de inkább nyersen, némi gyümölcs, kevés alacsony zsírtartalmú, natúr hús... nem az a lényeg hogy megvonjál magadtól mindent, hanem hogy kiegyensúlyozott, vitaminokban rostokban, és egyéb hasznos tápanyagokban gazdag, minőségi ételeket vigyél be, és persze a mozgás...
2011. márc. 30. 08:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Minden nap tornázom, sosem szedek vitamint :S, ezentúl megpróbálok normálisabban étkezni... :)
2011. márc. 30. 10:21
 8/9 anonim ***** válasza:
hát tegyük fel hogy ma nem fogytál
2011. márc. 30. 13:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Jaj nem is szeretnék fogyni... :S
2011. márc. 30. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!