3 tojásból készült tojásrántotta,2 zöld tea cukor nélkül,2 szelet torta. Ez mennyi egy napra?
gratulálok. gyakorlatilag a napi vitamin, ásványianyag, és egyéb hasznos szükségletét a testednek bszol bevinni. lehetnék sokkal szofisztikáltabb is, de nem fogok ha megsértődsz akkor sem. és hiába mondod hogy vitamint meg eszel, ezek jelentős része zsírban oldódik...
hogy nem vagy éhes az nem azt jelenti hogy a szervezetednek ezekre az anyagokra nincs szüksége. annyit jelent hogy összeszűkült a gyomrod, és telítettség érzeted van.
1: háziorvoshoz tűzz el mint a szél
2: pszihológus se árthat ha az első nem használ
3: mássz vissza a leletekért és ne csodálkozz ha pofáncsap a kartonnal az orvos
ha ezt így folytatod akkor tudod mi lehet ebből (ha jól sejtem nő vagy)? a meddőség jóformán a legjobb lehetőség... kóros vitaminhiánynak tudod milyen hatásai vannak? fogak hullhatnak ki, belső szervek károsodnak, és még lehetne sorolni...
b tervnek még beleférhet hogy fényevő leszel, az ezoterika topik tárt karokkal vár ezesetben...
Boldog szülinapot, ilyenkor két szelet torta bőven belefér.
Amúgy a kaja meg rohadt kevés, gondolom te is tudod. Csak akkor miért kérdezed?
Köszönöm. :)
Én azért raktam fel a kérdést, mert szeretnék egészségesen élni de tudom, hogy ez a mai napom (pl.) nagyon nem azt tükrözi és kíváncsi voltam, hogy mégis milyen szinten rontottam el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!