Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Melyik diéta a leghatékonyabb?...

Melyik diéta a leghatékonyabb? 90 napos?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 55 kg... a felesleg a hasamon van? nemtudom, edzés mellett melyik diétát ajánlanátok? 90 naposba belekezdtem, de nemtudom jo e lesz az nekem vagy inkább váltsak át és ne egyek szénhidrátot, csak fehérjét zoldségeket gyumolcsot?
2014. márc. 25. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Az biztos nem, de jó lenne, ha tisztában lennél a dolgokkal. A gyümölcs is jobbára szénhidrát (kivéve pár, amelyikben több a fehérje, esetleg a zsír). De azt jól látod, hogy a szénhidrátot inkább csökkents, minthogy emeld, a 90 napos 4 napja közül 3 szénhidrátos...
2014. márc. 25. 11:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor a 90 naposat, amilyen gyorsan elkeztem olyan gyorsan abba is hagyom. Szoval ha fehérjét, csirkehúst zoldéggel illetve nem cukrozott fehérjét eszek edzés mellett sikerulhet? Rég kuszkodok evvel a "has" problémával. A kg-on nem is nagyon szeretnék változtatni,de mindenképp a hasamat átformálni.
2014. márc. 25. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha kimondottan a hasaddal van problémád, akkor sosem olyan egyszerű a kérdés..

Alapvetően fogyni sokféleképpen lehet. Még a 90 napossal is, pedig az hihetetlenül ócska táplálkozási szokás.

De ha jó alakod van, csak a hasadon van probléma (helyi fogyás nincs!) akkor valami hasi hízást okozó anyagcserezavarod, hormonproblémád lehet.

Erre azért érdemes odafigyelni, ne legyen belőle krónikus betegség.. szerintem ez már eléggé intő jel, hogy ne csak úgy egyél ahogyan elvileg fogyni lehet, hanem tényleg figyelj rá, hogy gyulladásfokozó kajákat kerüld, friss és minőségi, tiszta és tápláló ételeket egyél. Miért? Magad miatt.

miket írtál az jó, zöldségek, (minőségi) fehérje és gyümölcsök végülis tiszta ételek. Csak gondolj arra is hogy a zsírok adnának energiát és hordozzák a zsíroldékony vitaminokat, a gyümölcsökben viszont cukor is van, ami főleg fogyás alatt igazából nem kell.

2014. márc. 25. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!