Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kissé tanácstalan vagyok, mit...

Kissé tanácstalan vagyok, mit tegyek? 13 éves lány vagyok ma álltam neki ennek a diétának. Ma elvileg kb.700 kcal-t vittem be a szervezetembe.

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem is vagyok éhes. De elvileg 1200-at mindenképp be kell vinni. Most akkor egyek még vagy hogyan?

Ma ettem: -2 zsemle 294 kcal

-1 kifli 130 kcal

-2 medvesajt 62 kcal

-1 szelet rántott hús (csirke) 211 kcal

E mellé ittam még 2 liter vizet és 1 liter teát mindenféle ízesítés nélkül. Ma még nem mozogtam de tervezek hetente háromszor egy órát illetve kétszer 45 percet (tesi).

2014. márc. 24. 21:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Az 5 ös ténleg csupa jókat írt. Még arta figyekj, hogy evés közben ne igyál, utána várj minimum másfél órát, és ivás után félóráig ne egyél. És persze vizet igyál, vagy cukor nélküli gyógyteát.
2014. márc. 25. 03:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Minimum 2000 kcl-t meg kéne enned.
2014. márc. 25. 05:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Amiket ettél az mind szemét volt. Zsemle, kifli, medvesajt? A hús az jó, de nem rántva.

Szerintem is jókat írt az 5ös, de azért nem muszáj ennyire drasztikusan venni. A lényeg, hogy ne egyél liszteset, cukrosat, lehetőleg krumplit, rizset se és a tejes dolgokat se árt csökkenteni. Egyél sok zöldséget, húst, gyümölcsöt és mozogj többet.

2014. márc. 25. 09:23
 14/17 anonim ***** válasza:
5ös, azt elmondanád, hogy mi a gond a sóval? És akkor honnan kell sót venni?
2014. márc. 25. 09:25
 15/17 anonim válasza:

Szia. 12 évesen döntöttem úgy hogy fogyni akarok.Nem koplaltam és 7 hónap alatt le fogytam 13 kilót!Nem szabad diétákkal fogynod ne, soha!Emlékszem én is diétázni akartam és nem lehetett lebeszélni róla!De ha diétázol nagy esélyben jojo lesz a vége ami annyit jelent hogy a duplája megy vissza annak amit lefogytál.Hagyd abba ezeket a kcal számolásokat!Fölösleges!Fejlődő szervezet vagy ezzel többet ártasz mint segíttetsz.Én csak vizet ittam semmi cukros üdittő ,tea,kakaó...stb rengeteg cukor van bennük!6 után semmit ne egyél max. egy almát ha nagyon éhes vagy és már nem bírod.Egyél naponta 5x-6x kicsi adagokat!ebéd/vacsi előtt és után mindig igyál meg egy pohár vizet eltelít és nem kívánod annyira a kaját.Tornázz minden este!Nem kell edző terembe menni érte csak simán teríts le egy lepedőt a földre és tornázz.

az én torna rutinom:

-100 db felülés

-100 db popsi emelés

-20 db női fekvőtámasz

-30 db guggolás

-30 db felülés ismét

-50 db hasprés (amikor nem ülsz fel teljesen)

-majd a végén menj oda a falhoz és úgy dőlj neki mintha ülnél a levegőbe (ezt csak így tudom elmagyarázni)ezt addig csináld míg bírod!+ nekem a heti 3 tesi óra és péntekenként járok fitness-re!Nekem ez az "edzés" 2 és fél év alatt alakult ki szóval lehet még az elején nem fog menni ennyi de szurkolok!Sok szerencsét remélem segítettem!

2014. márc. 27. 18:56
 16/17 Pocahontas12 válasza:
3. válaszoló,mi van ha én ezeket nem ehetem(magvak),de fogyni szeretnék? Azért nem ehetem,mert kipattogok tőlük. :(
2014. ápr. 16. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Magok nélkül is lehet fogyni?
2014. ápr. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!