Kb. mennyi lehet a kalóriaszükségletem (161 cm,48-49 kg, lány vagyok)?
Figyelt kérdés
Ha nem nagyon mozgok, sétálok meg ilyesmi..csak elmegyek (nem gyalog) az egyetemre, hazajövök, ülök és olvasok pl. Persze ez nem így megy mindig, de sok napom telik el így és kíváncsi vagyok mennyi kalóriát ehetek maximum, hogy így ne hízzak.2014. márc. 4. 07:59
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
szia!
kaloriabazis.hu én ezt használom :) beírod az adatokat,s napi szinten naplószerűen tudod vezetni,mit ettél ittál,mennyit szeretnél fogyni/hízni,edzéseidet is tudod,majd nap végén kiszámolja jól sikerült-e a fehérje/szénhidrát/zsir arányok elosztása stb.Közös adatbázis van,abból tudsz minden ételt,beírni vagy recept alapján,s akkor nem kell számolgatni.Ja és magyar :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi nektek!
Ehhez a kalóriabázishoz kell mérleg, igaz? :S Sajnos az nekem nincs és gőzöm nincs, hogy pl. egy maréknyi mogyoró hány gramm..
2014. márc. 4. 15:30
4/6 anonim válasza:
Legtöbb,ami olyan persze,lehet darabra is,mondjuk xy fehér kenyér szeletenként.Ami ugye általános.Vagy mondjuk xy márkájú puding.Én piacon vettem amúgy mérletet ezervmennyiért,arra pont jó,hogy pár dolgot lemérjek,de nem méricskélek mindent egésznap,mert nem csak a kalóriaszámlálosan múlik.
6/6 A kérdező kommentje:
év végülis mindegy, hogy miből (testsúly szempontjából persze)? ha csak habos sütit eszek egész nap, de nem lépem túl a kalóriaszükségletemet, tényleg nem fogok hízni? ez elég durva és jó :D
2014. márc. 23. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!