Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sárgarépa estére?

Sárgarépa estére?

Figyelt kérdés
Pár hete diétázok, szeretném megtudni hogy ehetek e sárgarépát mint utolsó étkezés? Sajnos túróra meg proteinre nemtellik. Szegényebb kivitelben diétázom. De kenyeret és sülthúst sem kellene vacsoráznom szerintem.

2014. febr. 27. 14:29
 1/6 anonim válasza:
45%
Sárgarépa délelőtt.A piros(as) színű) gyümölcsökben olyan anyagok vannak,amik a napi aktivitásra jók,a sötét színűekben,amik az esti ellazuláshoz.
2014. febr. 27. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
A sárgarépában azért van rendesen cukor.
2014. febr. 27. 14:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De akkor mit egyek? Sajnos kicsi az anyagi keret mint irtam.
2014. febr. 27. 14:47
 4/6 anonim válasza:

Igen a sárgarépában van rendesen cukor,és,ha meghalljuk,hogy cukor,akkor csak rögtön valami egészségtelen dologra gondolunk,pedig a sárgarépában lévő cukor egészséges,amit szervezet hasznosítani és feldolgozni tud a nap folyamán.Ezért is ajánlott délelőttre.

Részemről ha idénye lesz sötét színű szőlőt eszem estére,de a banán addig is jó és olcsóbb.

Azon kívül bárki bármit mond tej párti vagyok és az is nagyon jó estére.Hogy miért is mondom?A gyerekem kitalálta 7 évesen,hogy fáj a tejtől a hasa.Addig egyetlen egy lukas foga sem volt.1 évig nem ivott tejet és nem evett tejterméket és 4 lukas foga lett.Na ekkor azt mondtam elég,az egyetlen dolog,amit elhagytunk az étrendedből a tejtermék,úgyhogy vissza az egész.

A lukas fogak megálltak a romlásban.Előszeretettel kér tejet elalváskor,ha nem tud elaludni,mert a tej igenis jó nyugtató.

A gyerekem most 13,nyugodtan le lehet pontozni a bevált tapasztalaton úgysem változtat.

2014. febr. 27. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Sárgarépa (nyersen, párolva, sütve) magában vagy sült hússal, jó!

Répa - zöldség.

2014. febr. 27. 16:05
 6/6 anonim válasza:
Én a nap minden szakaszában fogyasztottam sárgarépát különböző formákban elkészítve és mégis szépen fogytam. Nem vagyok táplálkozási szakértő, de úgy gondolom, hogy még a zöldség evést is vajmi felesleges lenne beszabályozni. Edd, ha jólesik, csupán arra figyelj, hogy kiegyensúlyozott legyen a táplálkozásod. :)
2014. febr. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!