Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire fontos a kalória?

Mennyire fontos a kalória?

Figyelt kérdés
60 kiló vagyok, erről szeretnék fogyni valamennyit. Kiszámoltam a napi alapanyagcserémet, és kb 1400 kcal-t kellene bevinnem egy nap. Na de én soha nem ettem annyit, nem is kívánok annyit. Most változtattam az étkezésemen, de akárhogy számolom nem jön ki 1400, akkor már szinte pukkadásig ennék. Eleve reggelire próbálok többet enni, és vacsira illetve ebédre kevesebbet. Na most ha így próbálok fogyni akkor nem fog sikerülni, amíg nem viszek be napi 1400 kcal-t? Vagy hogy van ez?
2014. febr. 17. 13:36
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Én sem állítottam ám ilyet.Most mért mondod :-P
2014. febr. 17. 22:30
 22/23 A kérdező kommentje:

Igen engem sajnos zavar, mert pont olyan helyeken hízok ahol nagyon nem szeretnék. (kar, comb, kis pocak) Ezeken ha sikerül javítanom, már sokkal jobb lesz. :)

Rajtam nem a magvak miatt van plusz ez igaz, mint mondtam nagyon nem tudtam régen beosztani, hogy mikor mennyit egyek, volt, hogy nem is reggeliztem, amit utána ebédkor és főleg vacsorakor pótoltam be. Sőt régen zöldséget se ettem (nem vicc) és mostmár azt is eszem naponta, illetve csokit sem eszek már úgy két-három hete. :) Plusz ami még fontos, hogy úgy háromnegyed éve nem is edzettem semmit se, és most jól esik, hogy végre mozgok. :D

2014. febr. 17. 22:35
 23/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget. :) Eddig rengeteget fogytam és most már egyre jobban látszik is. :) Jelenleg 56, 7 kiló vagyok, ez a három-négy kiló pedig egy hónap alatt jött le, úgy, hogy kicsit egészségesebben kezdtem enni, plusz edzek mellé 30-40 perceket és utána még erősítőzök is minden másnap. :) Fontos megjegyeznem, hogy amióta egészségesebben eszek és edzek még a kedvem is sokkal jobb lett. :)
2014. márc. 16. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!