Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek hízlaló, vagy...

Szerintetek hízlaló, vagy ideális vacsora a banánból, almából, mandarinból és pár szem babapiskótából álló "mix"?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 17:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
46 vagyok :D de aprócska termet, akin egy-két kiló felesleg is soknak tűnik... és látod, mindenki hizlalónak tartja :S
2014. febr. 6. 17:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Értelmes hízást, vagyis húsra izomra, és nem testzsírra fehérje és állatizsírbevitelből lehet összehozni, plusz erőteljesebb mozgás. a szénhidrát a zsírtartalékraktározásra utazik, míg a zsírbevitel (nem szutyok növényi olajok) nem rakódnak ki. csak hát senki nem fogyaszt eléggé kevés ch-t. Én megtartottam a már amúgy is jelenlévő zsír és husi kombót, és mellé leamortizáltam a ch-t. 8 hónap, -35 kg, és vastagszik a deltám, vállam, karom, pedig csak streetworkoutozom. Ellenben lassan 4-gyel kisebb nadrágméretet kell választanom, mert a párnák megfogyatkoztak. Pl. a combom sem vékonyodott izomban, csak zsírban.
2014. febr. 6. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:
* csak hát senki nem fogyaszt elég kevés ch-t ahhoz, hogy kiderüljön, mi a különbség a két féle makrotápanyag feldolgozásában. Elhízásért a zsír és ch gazdag táplálkozást okolják, javaslat pedig sovány hús és kevés ch. Nem keverőpult ez, hogy az L és R csatornák együtt mozogjanak... A második verzióval ideális testsúlyt összehozni az az igazi sanyargatás. Ne paráljatok a zsíros kajáktól, attól nem kaptok agyvérzést, ellenben a ch-tól...
2014. febr. 6. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Abszolút nem ideális, kiváltképp a banánnak nagy a cukortartalma. Egyél inkább helyettük zöldségeket vacsira mondjuk túróval vagy natúr joghurttal meg valami teljes kiőrlésű extrudált izével (de csak 1-2 darabbal) ha mindenképpen kell hozzá neked valami kenyérféleség. De pl. ha megsütsz csirkemellet és azt belerakod egy salátába felkockázva az olyan hogy variálható is a zöldségek miatt, és kevés benne a szénhidrát is. Azonkívül sokáig tart megenni, amitől a táplálkozási élmény teljesebb lesz és kisebb valószínűséggel maradsz éhes.
2014. febr. 7. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!