Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez milyen nasinak?

Szerintetek ez milyen nasinak?

Figyelt kérdés
Felverem habverővel a tojássárgáját, és beédesítem egy kis folyékony édesítővel. Édes, laktató, és meg a fehérjeszükséglet is megvan az edzéshez :)
2014. jan. 20. 18:09
 1/8 anonim válasza:
Undorító.
2014. jan. 20. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Annak idején cukorral nagyon finom volt, ez ugye a piskótakészítés eleje, olyankor anyám mindig adott nekem egy kis pohárba :) Persze rendesen habosra kell verni.

Édesítő és tojás kérdése, mennyire finom, jó esetben, ahogy írtam, nekem nagyon bejön. De manapság már bonyolultabban csinálom, fehérjehab is van benne, kókuszzsír és kókusztejszín, kávé is... Az már rendesen ad energiát :D

2014. jan. 20. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Régen ettük kikavart tojásként cukorral jól felverve, de szerintem ugyanez édesítővel gusztustalan lötyi lesz.
2014. jan. 20. 18:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan, mint cukorral, nem undi lötyi lesz :D Igazából nem azt vártam, hogy undorító-e, mert ugye ízlések és pofonok, csak hogy jó-e? :D
2014. jan. 20. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
tojassargaja csak zsir... milyen feherjeszuksegletrol beszelsz? a tojassargajat dieta soran kerulni kell (hacsak nem paleozol)
2014. jan. 20. 21:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Jajj, de hülye vagyok! Fehérjét akartam írni.. :D Bocsánat, így már értem a kommenteket!

Tojásfehérjét.. :D

2014. jan. 20. 23:13
 7/8 anonim válasza:
Szerintem jó lehet, régen én is szerettem cukorral, kipróbálom majd édesítővel én is :D
2014. jan. 22. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
ha feherje akkor az jo olyat en is sokt ettem anno :)
2014. jan. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!