Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megehetem nasinak?

Megehetem nasinak?

Figyelt kérdés
Reggelire csináltam magamnak 30 g zabpehely kukoricapelyhet és leöntöttem egy kanál mézzel meg almát daraboltam bele. De a felét tudtam csak megenni. És most megehetem nasinak vacsora és ebéd között?
2013. okt. 20. 14:58
 1/3 KillBéla ***** válasza:
30g zabpelyhet nem tudtál megenni? Nekem az egy harapás. De szerintem meg. Bár az egész egy szénhidrát bomba fogyókúra alatt. Ettől a kombótol a vércukor szinted az eget kalapálja. De inkább edd meg mint kidobd.
2013. okt. 20. 15:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Reggelire egyáltalán nem. Nem olyan nagy kalóriabonba. 30 g-ben van 100 kcal + a méz amitől alapjáraton nem hízik az ember, mert nem tud belőle annyit megenni a töménysége miatt. Ezért nem tudtam én se megenni. Meg a méz eltűnik a szervezetben. Az alma is, na az is nagy kalória :DD
2013. okt. 20. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Megeheted.
2013. okt. 20. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!