Hogyan tudok 51 kilorol 46ra fogyni, a legkevesebb izom vesztesevel?
Nem sietek vele,mar rájöttem,hogy a lassu fogyas biztosabb. Ket éve hosszutav futok,erösiteni most kezdtem,mert eddig akarhanyszor lefogytam megis "hajas" maradtam. A futastol csak a vadlim lett formasabb, a combom meg karom löttyedt.
Kimeljetek meg az okoskodastol,hogy eveszavar meg stb.Az irjon legyszi aki a kerdesre felel.
(Nem eszem hust)
Futás helyett inkább keress kardiós videókat. Hatásosabb.
Emellett formásodás érdekében heti 1 súlyzós edzés is mehet.
Ha nem eszel húst, akkor nehéz dolgod lesz a fehérjefogyasztás miatt (kb. napi 90 gramm fehérjére lenne szükséged). Ezesetben tojás,túró és -meg lehet kövezni érte- protein port is javasolnék.
Köszönöm a valaszokat! A futast nem szeretnem abbahagyni,mert keszülök a felmaratonra.Amugy olyan 1-1,5 orat szoktam futni,es gondoltam melle jarok spinningre heti 1-2x. Plusz heti 2-3 alkalom sulyzozas vagy falmaszas.
Szoval 90 gram feherjenel indul a zsiregetes? Nekem kb eddig a fele volt meg,de nyomni fogom a proteinport,mert utananeztem,es a minösegivel semmi gond,az is csak feherje,csak koncentraltan.Egyszerübb feherje port inni,mint megenni kilonyi csirkehust(mellesleg szerintem nem is egeszsegtelenebb.
A kerdesem meg az lenne,hogy a kaloriabevitelt vagy a szenhidrat mennyiseget figyeljem.Most egy hetig birtam gyümölcs nelkül es minden nap kiütve ereztem magam.Gondolom az alacsony szenhidrat miatt(60-80g)
Amugy ezt 4-5 kilot ilyen keves feleslegnel mennyi udö alatt lehet leadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!