Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen így a mai napom?

Milyen így a mai napom?

Figyelt kérdés

Reggeli: Csokis zabkása (vízzel, édesítővel)

Tízórai: 15 g mandula egy fél alma

Ebéd: Hummus házilag, paprika, paradicsom sokmagvas kenyér házilag- egy szelet (kb 50g)

Uzsonna: 15g mandula az alma másik fele

Vacsora: 2dl fehérjeporital (biotech usa eper-vanília) [vízzel]

167 centi vagyok és fogalmam sincs hány kiló:D Tükörre megyek!

19l

2014. jan. 2. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Te most fogyni akarsz, mert kövér vagy?

Vagy nem akarsz elhízni?

De ahogy elnézem egy nyúl többet ropogtat egy nap alatt, mint te. Mondjuk azok szeretik a lucernát is.

2014. jan. 2. 13:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Fogyni akarok, ezért nem zabálok pörköltet zserbóval:D
2014. jan. 2. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Jajj, pedig a pörkölt is jó, meg a zserbó is. Még sosem toltam a kettőt egyszerre - bocs, hogy értelmeset nem fogok mondani, de ezért az ötletért érdemes volt benézni ide. :D :D :D

27F

2014. jan. 2. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy lefogysz ezzel, de hogy nem egészségesen az is biztos. Csokis zabkását felejtsd el.

Ebédre fehérjét is egyél.

A fehérjeporhoz nem értek. De én örülök, hogy ehetek sok húst, halat, tojást...stb

Az jó, hogy tükörre mész. Ezt becsülöm benned :))

2014. jan. 2. 15:06
 5/6 anonim válasza:

Csokis zabkását gondolom úgy érted, h kakaópor vagy cukor nélküli csoki, nem? Mert édesitő..

Szerintem amúgy nem volt rossz, de nem ártana tudni, hány kiló vagy.

Meg több fehérje mehetne bőven, az egy adag fehérje marhakevés. Tolj be ebédre még valamennyi husit azért. Meg vacsi elött túrót, cottage cheeset vagy valami jót zöldséggel utána később mehet a fehérje.

2014. jan. 2. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:

igen a szerencsi(cicás) kakaópor természetesen!:)

vacsira végül főtt tojás és csirkemell ment:)

köszi mindenkinek:D amúgyse szoktam sokat enni csak hát most volt karácsony meg rokonlátogatás szóóvall na:D

2014. jan. 2. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!