Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Helyes táplálkozás, napi...

Helyes táplálkozás, napi edzés, valami mégis nem jó. Mi lehet az oka? Részletezés lent.

Figyelt kérdés
Évek óta edzek, a hasam elég izmos, a combom is, a vállam és a hátam is szépen edzett már. Szeretnék szálkásítani is, de nem megy. A kalóriabázis szerint nem eszek túl sokat, eleget edzek, de a combomon és a köldököm alatt még mindig ott van az a nem kívánatos kis zsírpárna. Kerülöm a a zsíros és cukros kajákat, 6 után semmiképpen nem eszek. Legfeljebb kényszerből eszem meg azt az 1 szelet tortát amit rámtukmálnak, esetleg bulik után lecsúszik 1 sajtburger, de egyébként nagyon odafigyelek. Régen heti 3-4x 45 percet tornáztam nap szigorú edzéstervvel, de már odáig fajult nemrég, hogy egy este 3 órán keresztül nem álltam meg.(azért kis szünetek voltak) Kb 7 hónapja egy napot sem akarok kihagyni, ha nem muszáj. Ennek ellenére mindig combosnak látom magam, egy mérés során a suliban nem tudtam megállni, hogy ne sírjam el magam. 158 centi és 49-50 kiló vagyok. Genetikailag nem fogyok, vagy valamit rosszul csinálok?

2013. okt. 30. 16:08
 1/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Nekem ez már soknak is tűnik, mint edzés. Lehet, hogy egyszerűen nagyon rágörcsöltél.

Próbáld meg pár hétre lecsökkenteni a kenyeret/tésztát/ krumplit és a köretek helyett akármilyen zöldséget egyél. És ne mérd magad egy darabig.

2013. okt. 30. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Este 6 után is egyél!

Ha reggel 6-kor kelsz, akkor pont fél napig nem pörög rendesen az anyagcseréd, de úgy is mondhatnám, hogy az életed egyik felében...

Ha az anyagcseréd nem pörög, akkor mégis mitől várod az utolsó kg-ok leadását?

Lefekvés előtt 2 órával egyél utoljára, de ne úgy, hogy annyival többet eszel, hanem úgy, hogy a napi ételadagodat eggyel többfelé oszd el.

2013. okt. 30. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Sport:

Heti 5 edzés maximum, nagyon maximum 6.

Heti 1-2 pihenőnap kell. Pont.

Nem tornázgatni kell, hanem rendesen edzeni: 3 súlyzós edzés és 1 vagy 2 aerob/kardió (legjobb az intervallum).

2013. okt. 30. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy sajtburger vagy egy szelet torta pont el tudja rontani az egeszet... hizni ugyan nem fogsz a kaloriadeficit miatt de leallitja a szervezeted a zsiregetesben napokra
2013. nov. 2. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!