Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 175 cm,70 kg? Hogyan fogyjak?...

175 cm,70 kg? Hogyan fogyjak? Bővebben lent

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, kb 175 centi, és újabban 70 kg. Szeretnék fogyni, járok úszni, de most egy aprócska műtét miatt ki kell hagynom egy hónapot mindenféle sportból.

Először is, nem kilóra szeretnék feltétlen fogyni, mert a sport izmot épít, de úgy párnácska, úszógumicska mikor tűnik el?

Ha elhagyom a csokit, amit eddig versenyszerűen zabáltam, gyümölcsöt, müzlit, húst, rizst eszek, amiben azért nincs olyan sok, akkor mennyi idő alatt kezd el látszani?

Tudom, hogy a körtében, szőlőben, banánban is sok a cukor, szénhidrát, ez nagyon nagy baj? Azért még mindig inkább egyem meg gyümölcsben, mint édességben, nem?

Napi hány kcal alatt kéne ennem, hogy ez 1-2 hónapon belül látványos legyen?

Köszönöööm:)

2013. okt. 9. 19:52
 1/3 anonim válasza:
Szia. Nem tudom, hogy jelenleg mennyi napi kcal beviteled, mert ez attól is függ. Én 1200 kcal-os diétát csináltam, aminek volt eredménye, amíg csináltam, de miután leadtam a kívánt súlyt és "előírás szerint" átáltam 1500 kcal-os étrendre szépen kúsztak vissza a kilók. Ezen kívül hosszútávon sem érdemes alkalmazni a kalóriaszámolgatást, mert ha hozzászokik a szervezeted a minimális kcal bevitelhez le fog lassulni az anyagcseréd. Szóval érdemes jól átgondolni ezt a megoldást.
2013. okt. 9. 21:24
 2/3 anonim válasza:
Kaloriabázis.hu - tudod számolni a kaloriákat, beállitod a célt, követed az étrended - szerintem jó!
2013. okt. 10. 09:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek!:)

Tudom, igazából így sem vészes, de azért szeretnék pár kilót leadni...

2013. okt. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!