Melyiket válasszam kalóriabázis.hu-n?
Figyelt kérdés
az átlagos mozgású életmódot, vagy pedig az ülő életmódot? 10.kes gimnazista vagyok, heti 4 tesink van és egy táncunk. busszal járok haza és be, de mindig ülök (zenehallgatás miatt) és a szabadidőmben nem sportolok, csak tanulni és aludni van időm.2013. szept. 7. 17:51
11/11 anonim válasza:
remélem tudod, hogy vitaminhiányod lesz. gyengévé válsz , kihullik a hajad, kopasz leszel...ezt akarod? ha igen
akkor csináld csak...
mért nem eszel normálisan? ki kéne számolni a magasságodhoz, súlyodhoz az alapanyagcserét, ha annyit beviszel, az a minimum....amit a tested semmittevéssel is eléget.
nekem pl ez 1460 mert magas, 175 centi vagyok, és ez a célsúlyomhoz való. És egy percig se vagyok éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!