Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Van olyan oldal, ahol bepötyög...

Van olyan oldal, ahol bepötyögöm mit ettem és számon tartja?

Figyelt kérdés

hallottam a buszon, hogy a csajszi így fogyott már 10 kilót..

mostanában én is elkezdtem írogatni, de jobb lenne, ha lenne ilyesmi program. Amiről ő beszélt, az valami olyan volt, ahol beírta, mit evett, kiszámolta a kalóriát, illetve be lehet írni mit sportolsz mellé, meg a program is kiadja, hogy ahhoz a kalóriához mennyi mozgás kell ellensúlynak. És ezt ilyen naptár szerűen, vagyis vissza lehet nézni, követi a változásokat, stb.

Ismertek ilyen oldalt, vagy programot?

Ha nem, tudtok ajánlani hasonlót, ilyen célra?

Köszi

2013. szept. 4. 14:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hogy van beállítva a kereted, cél szerint kalkulálta, vagy te írtad be?

Mert nagyon kevés :(

a a rendszer kalkulálta, akkor pedig ahogy fogysz, még lejjebb fogja rakni, és egyre kevesebb lesz. 1000-1200 kcal.t pedig nagyon ajánlanak, mert különben a szervezet vészüzemmódba kapcsol, éhezik, de ezt írják is. Úgyhogy egy 1200 mindenképpen kellene, de vannak akik a még többre esküsznek 1500 körül. Főleg, ha sportol is mellé az ember, akkor nagyon kevés ami neked van.

Hidd el, nem biztos hogy a kevesebb jobb. Én 1200- 1500 körül eszem, ha mozgok, akkor a többet, ha pihinap van akkor 1200 körül. Én mégis megvan a heti 1 kg fogyásom.

2013. szept. 4. 20:45
 12/21 A kérdező kommentje:

előtte sem ettem sokkal többet :)

nekem ennyi kell ahhoz, hogy fogyjak... :S

amúgy heti 0,7kg-ra van beállítva, az szerintem nem sok fogyásban

2013. szept. 5. 09:03
 13/21 A kérdező kommentje:
jah és 160cm és 75kg vagyok
2013. szept. 5. 09:03
 14/21 anonim ***** válasza:
az a baj, ha ennyire keveset eszel, azonnal a dupláját fogod visszahízni annak, amit lefogy, amint visszatérsz egy normál étrendre.
2013. szept. 5. 09:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is tök soknak érzem sokszor az 1200-at, de megeszem, tudom, hogy így a szervezetem nem fog őrülten raktározni, ha majd abbahagyom, mert így is jól érzi magát. Szóval szerintem azért ennyi kell. És akkor neked is van leadni való felesleged, tehát ha majd fogyni fogsz, akkor ezt nagyon lecsökkenti ám egy idő után, én is így jártam, fogytam 6,5 kg-ot, és már több, mint 100 kcal-al kevesebb keretet állít. Te akkor már 1000 alatt leszel, az pedig nem egészségesen, ez egészen biztos!
2013. szept. 5. 11:04
 16/21 A kérdező kommentje:
én nagyon keveset eszem alapból. Most sem vagyok sose éhes, csak figyelek, miből tevődik össze! :)
2013. szept. 5. 14:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Hihetetlenek vagytok. Én ma későn keltem s csak az ebédem kb. 1200 kcal :D Mondjuk ezen még én is meglepődtem... S annyira azért nem laktam jól...

Mekkorák vagytok Ti? Én 68kg és egyelőre nem mozgok valami sokat. Oké, 2000 kalóriával lassan fogyok, de jó az nekem :D

2013. szept. 5. 15:26
 18/21 A kérdező kommentje:
hát, örülj neki, hogy neked ennyivel is megy, nekem nem :(
2013. szept. 5. 16:49
 19/21 anonim ***** válasza:

én 175 centi vagyok , a 7. válaszoló. 1400 körül eszem a kalóriát de nekem pl 1800 a keretem csak a nekem sok, nem eszek annyit. mert minek ha nem kell? a ch meg 160g.

mire elérem a célsúlyomat úgysem mehetek 1460 fölé, így legalább megszokom:D

2013. szept. 5. 18:10
 20/21 A kérdező kommentje:
és amúgy mennyi idő alatt lesz látszatja?
2013. szept. 6. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!