Van olyan oldal, ahol bepötyögöm mit ettem és számon tartja?
hallottam a buszon, hogy a csajszi így fogyott már 10 kilót..
mostanában én is elkezdtem írogatni, de jobb lenne, ha lenne ilyesmi program. Amiről ő beszélt, az valami olyan volt, ahol beírta, mit evett, kiszámolta a kalóriát, illetve be lehet írni mit sportolsz mellé, meg a program is kiadja, hogy ahhoz a kalóriához mennyi mozgás kell ellensúlynak. És ezt ilyen naptár szerűen, vagyis vissza lehet nézni, követi a változásokat, stb.
Ismertek ilyen oldalt, vagy programot?
Ha nem, tudtok ajánlani hasonlót, ilyen célra?
Köszi
Hogy van beállítva a kereted, cél szerint kalkulálta, vagy te írtad be?
Mert nagyon kevés :(
a a rendszer kalkulálta, akkor pedig ahogy fogysz, még lejjebb fogja rakni, és egyre kevesebb lesz. 1000-1200 kcal.t pedig nagyon ajánlanak, mert különben a szervezet vészüzemmódba kapcsol, éhezik, de ezt írják is. Úgyhogy egy 1200 mindenképpen kellene, de vannak akik a még többre esküsznek 1500 körül. Főleg, ha sportol is mellé az ember, akkor nagyon kevés ami neked van.
Hidd el, nem biztos hogy a kevesebb jobb. Én 1200- 1500 körül eszem, ha mozgok, akkor a többet, ha pihinap van akkor 1200 körül. Én mégis megvan a heti 1 kg fogyásom.
előtte sem ettem sokkal többet :)
nekem ennyi kell ahhoz, hogy fogyjak... :S
amúgy heti 0,7kg-ra van beállítva, az szerintem nem sok fogyásban
Hihetetlenek vagytok. Én ma későn keltem s csak az ebédem kb. 1200 kcal :D Mondjuk ezen még én is meglepődtem... S annyira azért nem laktam jól...
Mekkorák vagytok Ti? Én 68kg és egyelőre nem mozgok valami sokat. Oké, 2000 kalóriával lassan fogyok, de jó az nekem :D
én 175 centi vagyok , a 7. válaszoló. 1400 körül eszem a kalóriát de nekem pl 1800 a keretem csak a nekem sok, nem eszek annyit. mert minek ha nem kell? a ch meg 160g.
mire elérem a célsúlyomat úgysem mehetek 1460 fölé, így legalább megszokom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!