Hogy lehet leadni ezt az undorító oldal úszogumit leadni a csípőmről?
Figyelt kérdés
Elegem van hogy kidudorodik oldalra irto csunya... felszedtem 10 kilot és főleg ide rakodott le.://
Mivel tünne el onnan? Normális válaszokat léccives:)
2013. aug. 30. 11:10
1/3 anonim válasza:
Úgy tűnik el onnan, ahogy máshonnan is. Jól összeállított diétával, ha valami plusz sport van az még jobb. Célzottan onnan nem fog eltűnni semmilyen gyakorlattal, kenceficével. Ha elindul a fogyás, akkor idővel ott is kisebb lesz. Általában onnan megy le legutoljára, ahonnan az ember legjobban szeretné, de ez ilyen játék, ez van
2/3 anonim válasza:
Nekem az tűnt el a legutoljára, mikor elkezdtem fogyózni. Diéta + sport...
3/3 anonim válasza:
Én a kardio edzés híve vagyok. Nem hiszek a helyi fogyásban,mert a zsír nem megy le a sok hajlongástól, csak az izom erősödik alatta. Szerintem a leghatásosabbak a futás, a bicikli és az aerobik. Fontos az is,hogy izzadj! Apukám 80-85 kg volt,most 72 kg és tömör izom.3 éve spinningel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!