Valaki aki fogyott, az hogyan tüntette el az oldal hájat a csípőjéről? Van erre valami jó gyakorlat amivel eltűnik hamar? Mert nagyon idegesit.
A csípőmön van némi felesleg, annyi mindennel próbálkoztam már hogy oldalt lábemelések,hajlitások de semmi ugyan ott maradt:( nagyon zavar hogy nem szép egyenletesen jön le hanem oldalra kidomborodik :/
MIT csináljak hogy eltűnjön onnan és kisebb is legyen???
a diéta meg van :)
sportnak jó a biciklizés és az 1 óra hosszás torna dvdre?
Én majdnem 30 kilót fogytam, és legnehezebben a hasamról, csípőmről ment le a háj.
Olyan nincs hogy csak egy helyen fogyj. Ha valaki elkezd diétázni és sportolni az mindenhol fogyni fog.
Én rengeteg súlyt emeltem, kondiztam, bicikliztem, és rengeteg kondi gépet használtam ami minden testrészemet megmozgatja. Emellett megtanultam hulahop karikázni is. Ez a csípő gyakorlatokra volt jó nagyon..
Tanácsolom a további diétát. és rendszeresen alakformáló sportot.
köszi utolsó válaszolo:)
beszerzek akkor egy hulahopp karikát
a "csípő gyakorlatokat" törzs edzésnek nevezik és nem szerepel benne a hula hopp.:)))
amit tehetsz kérdező,hogy vagy tovább csökkented a szénhidrátot,vagy megemeled az edzésidőt,vagy sportágat váltasz nagyobb cal igényű edzéstípusra.
így tudod csökkenteni a testzsírt,nem a hula hoppal.
Időpont ma 20:12
Hol olvastad hogy én hulahop karikával csökkentettem a testzsíromat???
Én azt írtam hogy diétáztam, sportoltam, súlyt emeltem, rengeteg gépet használok ami mindent testrészt megmozgat, és EMELLETT MEGTANULTAM hulahop karikázni is.
A hulahop karika jó kondiban tart és alakformáló.. Nem ízt írtam hogy csak azt kell csinálni..
köszi a mínuszt,de én inkább arra reagáltam,hogy az értelmetlen kérdező az egész hozzászólásodból és a felsorolt edzéseidből azt szűrte le,hogy akkor ő is vesz egy karikát,ami nem alakformáló és a cal igénye is minimális a pörgetésének.
a karika a szabadidő haszontalan eltöltésére való,ezért is csinálják a gyerekek az oviban.
ha már kiegészítő,akkor az ugrókötél ami hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!