Van olyan oldal, ahol bepötyögöm mit ettem és számon tartja?
hallottam a buszon, hogy a csajszi így fogyott már 10 kilót..
mostanában én is elkezdtem írogatni, de jobb lenne, ha lenne ilyesmi program. Amiről ő beszélt, az valami olyan volt, ahol beírta, mit evett, kiszámolta a kalóriát, illetve be lehet írni mit sportolsz mellé, meg a program is kiadja, hogy ahhoz a kalóriához mennyi mozgás kell ellensúlynak. És ezt ilyen naptár szerűen, vagyis vissza lehet nézni, követi a változásokat, stb.
Ismertek ilyen oldalt, vagy programot?
Ha nem, tudtok ajánlani hasonlót, ilyen célra?
Köszi
kaloriabazis.hu
Engem különösen a makrotápanyageloszlás érdekel, a kalóriát meg tudom saccolni, bár csak igen mérsékelten érdekel, de a makrotápanyagok (elég fehérjét ettem-e, elég lent van-e a szénhidrát, mennyi kalóriaszázalék a zsír, mindig poénos, ha 60 fölé megy).
Én is a kalóriabázis.hu-t használom, de ahogy első írta, a makrókra is figyelni kell, de a rendszer azt is számolja, úgyhogy nagy segítség.
6 hét alatt -6,5 kg-mal vagyok könnyebb, úgyhogy imádom, pedig sokmindenből ettem, igaz keveset, amit máskor diéta alatt nagy ívben kerültem, úgyhogy még nagyon megszorításnak sem érzem a dolgot :)
értem, és ebbe a makróba le tudjátok írni, mi kb. mennyi legyen?
(közben én is rátaláltam az oldalra :P )
A makrókban azt mondják, hogy diéta idején fehérjéből testsúlykg-onként 1,5-2 g kellene, szénhidrátból 1 g, de olyat is olvastam már, hogy 100 g alatt.
Hát nekem a fehérje az nem szokott sajnos ennyi lenni, mert nem nagyon szeretem azokat az ételeket, amikben főként lenne, úgyhogy én már fehérjeturmixot is iszok, hogy feltornázzam. Szénhidrátból pedig 100 alatt szoktam maradni...kivéve, mikor nem :D
De szépen fogyok, a heti -1 kg töretlen már másfél hónapja :)
1091 kcal rém kevésnek hangzik... Az enyém 1424, egyszer alákerültem (nem is voltam éhes), másnap hulla voltam. Nekem több kell. Szeretem 1800 körül tartani, aztán néha 3000 lesz, az élet már csak ilyen.
A CH-t szeretem 100 alatt látni, de ez egyelőre ritka (sok zöldség, olajos mag, némi gyümölcs... azok megdobják egy kalóriadúsabb napon). A fehérjében célom a 70g elérése, ez menni szokott, de jelent némi kihívást. Sokkal többre ritkán van esélyem, hacsak nem veszek maglisztet. A zsír 100-200g, hiszen valamiből be kell vinni az energiát, de ez rendben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!