Lehetséges az, hogy a vizes zsemlében (ugyanakkora súlyra vetítve) több kalória van, mint a fatörzs- (kakaós) kifliben?
Figyelt kérdés
Most vettem ezt észre a KalóriaBázison, és nekem kicsit furcsa...2013. szept. 4. 08:29
11/12 anonim válasza:
* szóval még NEM okoz problémát, elírtam az előbb :D
Egyébként én írtam már adatot benne egy adott termék dobozáról, mert rosszul szerepelt....
12/12 A kérdező kommentje:
Iránymutatásnak nagyon jó, és hát persze, nyilván nem 1-2 kalórián múlik a dolog. Erre csak azért figyeltem fel, mert meglepődtem. :)
Meg gondolom egyébként, hogy kifli és kifli között is van különbség, amit nyilván nem is tudunk, amikor vesszük a boltban.
De iránynak nagyon jó, ilyen körülbelüli értékeket már tök jól érzek magamtól is, így könnyebb a napi étkezést beállítani.
2013. szept. 5. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!