Ananász nem hizlal?
Figyelt kérdés
Szóval én egyetértek azzal a kijelentéssel, hogy 'csak az nem hizlal amit nem eszel meg', viszont egyik ismerősöm mondta, hogy az ananász elégetéséhez több energiát használ fel a szervezet,mint amit tartalmaz. De ha ez igaz,akkor azok akik ananászon élnek csontcsikónak kéne lenniük nem? Ahogy olvastam az ananászban is van kcal bőven. Valóban léteznek ilyen 'negatív kalórák'? És ha igen mik azok?2013. aug. 31. 15:09
2/5 anonim válasza:
az ananászban rengeteg a cukor és ezért hízlal de nem annyira mint például a mekis kaja :)
3/5 anonim válasza:
Fogyás alatt nem kell gyümölcscukor. Ez a válasz.
4/5 anonim válasza:
A káposzta hordoz "negatív" energiát. Ezt lovagolja meg a káposzta kapszula, ami viszont egy bődületes baromság.
5/5 anonim válasza:
Egyébként az a 'jó', hogy bár a zöldségek király ételek, mondjuk egy pajzsmirigy alulműködéses állapotban lévő elhízott embernek nem biztos, hogy a káposzta tényleg jó. Minden zöldségnek van hatása, különböző vegyületek találhatók bennük.. persze, a zöldségek többsége az egészséges emberek nagy többségének jó.. de ha valami gebasz adódik, akkor már például az említett esetben meg kell válogatni a zöldségeket is.
Ennyit a káposztáról.
A témában nyugati orvosi, tudományos kutatásokat valószínűleg már lehet találni, de engem valamiért nagyon nem lepne meg, ha ezzel már száz éve foglalkoztak volna a hagyományos kínai medicinában, módszertanban. Utóbbit most csak feltételezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!