Milyen a mai napom ha fogyni szeretnek?
delelott ehgyomorra elliptikus trener 75 perc, ami -500 kcal elvileg
meg meg ma este megyek ki kocogni, kb 30-45 percet
etkezes:
15 gramm feherje (56 kcal)
150 gramm korte ( 60 kcal)
35 gramm barnarizs 15 gramm milanoi alapporral megfozve ( 110+ nemtudom)
1 szelet mustaros husi, keves mustarral, a hus diszno, de szerintem 100 gramm sem volt kb 110 kcal
2 db paradicsom kb 20 kcal
fel db fasirozott 1 db csemegeuborkaval max 150 kcal
pudingpor vizzel, edesitovel, kb 150 ml. kb 60 kcal
Turmixolt tök, mint puding.
Néha azon merengek, hogy Tápműves vajon miket eszik. És hogy bírja megenni azokat az ételeket.
Én pont azért kóstolom meg, mert irreálisan hangzik. Aztán kiderül róla hogy nem tök ízű, hanem semleges, ízesítve pedig finom csokoládés, édeskés.
Én azon szoktam merengeni, hogyan vettek rá 'minket', hogy tehén tejből készült desszerteket együnk pudingnak, édességnek. Keményítővel, aromákkal.
A tök elég semleges ízű növény s ugyebár sok süteményben van cukkini... Az enyhe kis ízt könnyű elnyomni olyan karakteres dologgal, mint a kakaó. Miért ne lehetne akár jó is az ízesített tökpuding? :D Engem, mint kísérletező kedvű embert, kipróbálásra csábít.
Ha a nyersvegán zöldségfasírtomat megette a macska, akkor az "én vs tökpuding" meccs kimenetele is biztató.
Bár én a kakaót banánnal szoktam enni pudingnak. Vagy a barackpürét chia maggal. De a legjobb puding a turmixolt meggy, ami minden nélkül zselés állagúvá áll össze, valami szuper. Ezek persze szénhidrátdúsabbak, de a gyümölcs már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!