Reggelire nutellás zsemle + danone ivó joghurt VAGY nestlé müzli tejjel a kevésbé hízlaló?
Figyelt kérdés
nestlé müzli alatt a cheerios,nequik nyulas, és társait értem. (közel sem tele tömve a tálat) éhes is vagyok utána.2013. aug. 21. 09:21
21/23 anonim válasza:
én zabpelyhet szoktam enni, 500ft egy fel kilos a dm-ben es tok sokaig jo! beleszorod egy kis talba ontesz ra tehet, megnikrozod utana lehet ra tenni gyumolcsoket mandulat mogyorot mezet de magaban is nagyonnagyon finom! en imadoom! edes, finom, egeszseges es nulla rossz van benne
22/23 anonim válasza:
Egészséges, tele keményítővel, lektinekkel.
A tehén trágya is egészséges, és annyira nem is drága. Bárki leírhatja a reggelijéről hogy olcsó és egészséges és a világ legjobb dolga. A kérdező is leírhatná hogy zsemlét eszik, milyen jó, milyen olcsó és hú de finom, kis nutellával meg joghurttal..
Ugyan már, ezek nem ételek. A zab sem.. csak töltelék. De olyan sok haszna nincs, kalóriát ad.
23/23 ANYÁDD válasza:
Nem hizlaló mert a nutállátol és a tejtől olyan hígfosásod lesz h. még a nyelvedet is kifosod.. :DDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!