Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Reggelire nutellás zsemle +...

Reggelire nutellás zsemle + danone ivó joghurt VAGY nestlé müzli tejjel a kevésbé hízlaló?

Figyelt kérdés
nestlé müzli alatt a cheerios,nequik nyulas, és társait értem. (közel sem tele tömve a tálat) éhes is vagyok utána.

2013. aug. 21. 09:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Jól értettem,hogy a 160 cm-hez 43 kg vagy és még 3-4 kilót akarsz fogyni??!! :O
2013. aug. 21. 10:19
 12/23 A kérdező kommentje:
igen,de nem kell besz*rni,mert azért eléggé alacsony vagyok. és nem is tűnök gebének ennyi kilóval se. szóval lehet h így számokban vészesen (kevésnek) hangzik,de nem az.
2013. aug. 21. 10:22
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Dzsízusz. Ennek fényében: egy lavór nestlé müzli aztán desszertnek néhány nutellás zsemle.De viccen kívül; lehet egészségesen étkezni- cukor, glutein, laktóz mentesen- de fogyni nem igazán kéne. Vlmi jó kis edzést beiktathatsz és voilá! már is klasszisokkal jobban nézel ki,mint 3 kila fogyással és a nem vesz üldözőbe a halottaskocsi valahányszor kilépsz az utcára.
2013. aug. 21. 10:26
 14/23 A kérdező kommentje:

edzés az megvan, futkosok mint egy hülye heti háromszor,meg szoba bicó...

szeretnék egészségesen élni és emellett jól érezni magam a bőrömben. és tényleg nagyon pici vagyok szóval ezért vagyok ennyi kiló!

2013. aug. 21. 10:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Akkor is. Te 39 kiló akarsz lenni??!

45-47 kiló se kéne zavarjon. Kicsit izmosítsd meg magadat, máris jobban fog tetszeni a tükörképed.

2013. aug. 21. 10:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Nutella meg cheerios?

Jézusom!

2013. aug. 21. 11:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Nincs meg az edzés. A futás és a biciklizés 'átlag' embernek nem edzés. Ezekkel néhány izomcsoportodat átmozgatod oszt' jóéjccakát van.

Hol a Jóga, a Qigong, hol a saját testsúlyos erősítés egész testre? Manapság, ezeket hanyagolni.. és megállni ott hogy futó edzés, pedig annyiféle jó edzés irányzat létezik, otthon is végezhetők..

2013. aug. 21. 11:14
 18/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! ezekhez sajnos nem értek, kéne vennem jóga dvd-t? vagy hogyan? én azt olvastam,h a futás és biciklizés jó zsírégető. persze nem egy nem tudom milyen klassz edzésterv, de mint mondtam nekem csak pár kiló kéne,h lemenjen.
2013. aug. 21. 12:23
 19/23 anonim ***** válasza:

Tök mindegy mit olvastál a futásról. Átmozgatja a testedet? Karodat, ízületeidet, hasizmokat, hátizmokat erősít?

Nem. Akkor nem teljes értékű edzés. Mindenképpen ki kell egészíteni. Normális edzés nélkül nincs teljes értékű élet. A fogyás nem edzés kérdése, de úgy nem lehet hosszú távon egészségesen élni, hogy hanyagoljuk az egész testünk átmozgatását.

Legjobbak a Jóga, Qigong, Taichi edzések, Pilates, Callanetics tornák. De van még vagy féltucat erősítő edzés amire eljárhatsz, és tucatnyi edzésterv vagy videó amik alapján otthon edzhetsz. Ezekhez képest a futás csupán időhúzás.

2013. aug. 21. 12:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom miből akarsz fogyni, én ugyanolyan magas vagyok, mint te és 10 kg-al több... és így nézek ki normálisan, ha véletlen valahogy 50 kg alá megyek tiszta hülyén nézek ki...
2013. aug. 21. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!