Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez az étrend körülbelül jó?

Ez az étrend körülbelül jó?

Figyelt kérdés

1. étkezés: 2 dl tej, 2 szelet barna kenyér, 0,5 szelet sajt, 2 szelet kolbász

2. étkezés: 2 szelet slim toast kenyér, egy evőkanál túró, háromnegyed paradicsom

3. étkezés: 1 rostos activia joghurt

Ez a kalóriabázis szerint kb. 650 kalória. Tudom, hogy nem a legtöbb, de már le adtam 9 kilót, (900 kalóriát ettem), de a suliig leszeretnék még ötöt. Amúgy jól laktam ezzel, nem voltam éhes. Szerintetek ez így működni fog, ha kb. ilyen lesz az étrendem? Jó nem minden nap túrót ennék, lenne, hogy mondjuk húst párolt zöldséggel vagy tojás rántottát, értitek na:)

2013. aug. 18. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés.

Ezzel olyan mértékben lelassul az anyagcseréd, hogy mindent raktározni fog és kamatostul fognak visszajönni a kilók.

2013. aug. 18. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyél még olyanokat,amikben kevés a kalória(abonett-15 kcal,sonka,főtt csirkemell,levesek-a leves sokáig laktat,meg én még ha éhes vagyok,jó a paradicsomos hal konzerv,amiben 182 kcal van,és egészséges)és javasolom a sok zöldség és gyümölcs fogyasztását is.Miért spórolsz a paradicsommal? A túrót még megértem,de a paradicsomból egyél többet,mellé paprika,ubi,savanyúságok,és eltelsz tőle,még fogysz is,alig van benne kalória.

A barna kenyér jó,a sajt nem a legjobb,de annyi elmegy(bár csak hátráltat a fogyásban),de a KOLBÁSZ! Nem szabad! Egyél helyette csirkemell sonkát vagy gépsonkát,párizsit,de a kolbászt nagyon nem ajánlom,rettentő zsíros!

A joghurtban sok a cukor,bár nem sok ha mellette keveset eszel,de ha hatékonyabban akarsz fogyni,inkább válaszd a natúr joghurtot,alig van benne kalória és tudsz bele tenni gyümölcsöket,meg én még szoktam bele rakni folyékony édesítőt,és úgy isteni finom.

Jó,amit csinálsz,csak a kolbászt hanyagold,nem szabad ránézni,ha fogyni akarsz :D

Még ha mozogsz is-nem kell túlzásba vinni,csak amennyi jólesik-akkor jó lesz a végeredmény. Hajrá!

2013. aug. 18. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy kevés, de nem szeretnék olyan sokat enni, ha nem vagyok éhes.

Jó tudom, hogy a kolbász az nem a legjobb választás volt, csak nem találtam mást:$

Ki fogom próbálni azt, hogy a natúr joghurtba gyümölcsöt teszek, köszönöm:)

2013. aug. 18. 21:50
 4/5 anonim válasza:
Ha ezt az "étrendetlenséget" kibírod, akkor levágom a faszom és sütve megeszem.
2013. aug. 28. 07:54
 5/5 A kérdező kommentje:
pedig kibírom :DD (jó persze van, hogy elérem a 900 kalóriát ha többet eszek kicsit ezekből:$)
2013. aug. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!