Így le tudok fogyni? 170 cm/73 kg.
Figyelt kérdés
Szóval...Naponta 1 órát szobabicikliznék+heti 2 vagy 3-szor megyek talajtorna edzésre, és hetente mennék lovagolni(még nem biztos). Vagy ez már túl sok?
Kaját azt csak egészségeset, azaz teljes kiőrlésű pékáruk, gyümik, zöldségek, húsokból pedig inkább csirke vagy hal. Nuku cola, chips, gumicukor és egyéb káros dolgok.
2013. aug. 11. 15:49
1/4 anonim válasza:
Igen, le tudsz így fogyni, de vigyázz, nehogy túlterheld magadat, és pihenj eleget! A heti 2 talajtorna szerintem bőven elég, ha szobabiciklizel minden nap.
2/4 A kérdező kommentje:
A lovaglás már biztos, és szeretném is csinálni, szóval majd kicsit csökkentem az otthoni edzést. :) Köszi a segítséget!
2013. aug. 11. 19:22
3/4 anonim válasza:
Az egy dolog, h egészséges, bár már fél siker
hogy tervezed az étrended?
4/4 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam is, ezekből fogok majd mindig enni. Anyukámmal majd keresünk mindig recepteket, amik egészségesek. Meg otthon tudunk majd kenyeret csinálni(teljes kiőrlésűt). :)
2013. aug. 12. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!