így szerintetek lefogok fogyni?
19 éves fiú vagyok, enyhén túlsúlyos (175cm, 95kg).
Eddig nagyon sok gyorskaját ettem, minden nap megittam 1,5-2 liter kólát, chipset ettem, stb. De úgy döntöttem, hogy megváltozok, mert ez így nem mehet tovább, le szeretnék fogyni és egészségesebben szeretnék élni.
Naponta 1300-1700 kcal-nyi ételt vinnék be a szervezetembe (azokon a napokon, amikor nem tornázok 1300-at, a tornázós napokon 1600-at).
Hetente 4 alkalommal fél órát szobabicikliznék 20 km/h sebességgel, utáni 15 percet taposógépeznék, és 15 percet tornáznék.
A folyadékbevitelem napi másfél liter vízből, 5 deci zöldteából és 2 deci vörösborból állna.
Vélemény?
Ha férfi akarsz lenni, akkor nem tornázgatsz, meg taposógépezel, hanem normálisan edzel, méghozzá súlyokkal.
A folyadékbevitel kevés! Legalább 3 liter víz (egy rendes edzés alatt én pl. simán megiszok másfél litert is).
A kaja legyen rendben, az adja a siker 2/3-át.
Miért? SOKKAL gyorsabb lenne a fogyásod és formás lennél, mire lefogysz, nem pedig plöttyedt.
De te tudod... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!