Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » így szerintetek lefogok fogyni?

Dignity above all kérdése:

így szerintetek lefogok fogyni?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, enyhén túlsúlyos (175cm, 95kg).

Eddig nagyon sok gyorskaját ettem, minden nap megittam 1,5-2 liter kólát, chipset ettem, stb. De úgy döntöttem, hogy megváltozok, mert ez így nem mehet tovább, le szeretnék fogyni és egészségesebben szeretnék élni.

Naponta 1300-1700 kcal-nyi ételt vinnék be a szervezetembe (azokon a napokon, amikor nem tornázok 1300-at, a tornázós napokon 1600-at).

Hetente 4 alkalommal fél órát szobabicikliznék 20 km/h sebességgel, utáni 15 percet taposógépeznék, és 15 percet tornáznék.

A folyadékbevitelem napi másfél liter vízből, 5 deci zöldteából és 2 deci vörösborból állna.

Vélemény?

2013. júl. 31. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
nem írtad, hogy hogyan épül fel a kaja. az a kulcs. ha szar a kaja, akkor tökmindegy mennyit mozogsz.
2013. júl. 31. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
rossz hír: vörösbor baromira hízlal...hagyd a fenébe. a többi amúgy jó
2013. júl. 31. 21:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Naponta 30-50g zsír, 40-80g fehérje, 150-200g szénhidrát.
2013. júl. 31. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagy korlátozásokat ne csinálj, mert akkor nem fogod bírni. Bőven elég ha nem iszol kólát, elkerülöd a gyorséttermet és a chipset. Rendes biciklid nincsen?
2013. júl. 31. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha férfi akarsz lenni, akkor nem tornázgatsz, meg taposógépezel, hanem normálisan edzel, méghozzá súlyokkal.

A folyadékbevitel kevés! Legalább 3 liter víz (egy rendes edzés alatt én pl. simán megiszok másfél litert is).

A kaja legyen rendben, az adja a siker 2/3-át.

2013. júl. 31. 23:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Súlyzózni majd fogyás után fogok.
2013. júl. 31. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért? SOKKAL gyorsabb lenne a fogyásod és formás lennél, mire lefogysz, nem pedig plöttyedt.

De te tudod... :(

2013. júl. 31. 23:40
 8/8 showmesthing ***** válasza:
Igaz,hidd el a sulyzozastol nem leszel nagyobb!Sőt! Szerintem ha meg tudod engedni magadnak keress egy szemelyi edzot ,aki 2 alkalmas konzultacioban isszefoglalja hogy mit tegyek.esetleg olvasd el az omg-dieta konyvet azt is egy szemelyi edzo irta,nagyon hasznos!
2013. aug. 9. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!