Miket egyek a nyaraláson?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az utóbbi három hétben végre lefogytam 6 kilót, de még így is nagyon sok felesleg van rajtam. Egy nap általában 900-1200 kalória között eszek, + heti háromszor futok, és megpróbálok legalább egyszer úszni menni.Viszont 5 napra megyünk nyaralni és nagyon félek, hogy vissza fogom szedni. Reggel svédasztalos reggeli van, azt még megoldom,, de nap közben soha nincs rendes kaja, csak fagyi, süti, péksüti, sok üdítő, meg kb. 3 tejeskávé, forrócsoki meg ilyenek. Este is mindig megyünk kávézóba, szóval futni se lesz nagyon időm. Vacsora meg az étteremben 8 körül. Milyen ételeket rendelhetek este (halat nem eszem meg, húsból is csak a csirkét és a pulykát), + napközbe mit ehetek? Kérlek segítsetek:)! 16/L2013. aug. 1. 21:30
1/3 anonim válasza:
Szia!
Akkor a reggelit megtudod oldani, válaszd a sonkát, soványabb sajtot, husikat, főtt tojást és zöldségeket.
Napközbe tudnál enni almát, barackot, kölesgolyót, diákcsemegét-ezeket itthonról eltudnád vinni is.
Ha van egy kis közértke tudnál venni kefírt vagy natur joghurtot-ilyen ihatót, szóval nagyjából meglenne oldva.
Vagy vehetnél 10dk sonkát, itthonról(szállásról) vinnél tk kenyeret, ilyen tartósat pl. tönköly, graham és azt külön becsomagolnád és akkor már csak a sonkát kéne megvenni, hozzá 1-2 paprika vagy paradicsom és kész is. Én így szoktam ezeket megoldani.
2/3 anonim válasza:
Szerintem 5 nap alatt ha nem zabálsz mindenfélét akkor nem fogsz visszahízni. Ennyire ne vedd komolyan. Van diétás fagyi, kérj egy gombócot, ha ebédeltek valahol ne hambit kérj vagy lángost, hanem valami csirkés kaját rizzsel. Vigyél magaddal tk. zsemlét, sok gyümölcsöt.
3/3 anonim válasza:
ne egyél fagyit sütit pékárúkat helyett gyümi zöldség grill husi kefír joghurt(natur) stb. ezek is finomak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!