Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyni szeretnék, miket...

Ha fogyni szeretnék, miket kellene ennem a különböző étkezésekkor?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék illetve súlyt tartani(ez attól függ, eléggé változik a súlyom).

Reggelire, ebédre, vacsorára miket lehet enni?

HAt után nem eszem, és tudom, hogy vacsira keveset. Plusz mozogni kell.

Reggelire mik jöhetnek? Rántotta? Gabonapehely? Tejföl? Milyen laktató ételek?

Ebédre? Hús zöldséggel? ÉS ezen kívül?

És vacsorára? Joghurt? Alma?

Én rengeteget eszem, vagyis imádok enni. Nem látszik, de nekem az evés örömforrás!! Mik azok, amik laktatóak, finomak, és lehet enni?

2013. júl. 15. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:

"Ebédre? Hús zöldséggel? ÉS ezen kívül? "

Igazából az ember hús és zöldségevő. Ezen kívül? Ezen kívül vannak azok a dolgok amiktől elhízunk.

De ez nem igaz teljesen, ez sarkítás. Valójában gyümölcsöket, olajos magokat is jól tolerálunk. Azaz ezek már alapanyagai különböző édes süteményeknek, desszerteknek tehát mind édes mind sós ízvilágú ízletes, hedonista de egészséges ételek léteznek és készíthetők.

Tejföl, gabona nem étel és nem is igazán laktatók.

Zöldség, húsételek, olajosmag-őrlemény lisztek, xilit édesítő, kókusz krém-tejszín..

2013. júl. 16. 01:40
 2/8 anonim ***** válasza:

"HAt után nem eszem, és tudom, hogy vacsira keveset"

Az tökmind1, koma. Nem a mikor miket a kerdes, hanem a mennyit. A fogyas a napi kaloriaegyensulytol függ. Melle sportolj es taplalkozz feherjegazdagon, az hozzajarul ahhoz hogy izombol ne fogyj annyit es raadasul laktato is. Laktatoak meg a rostban gazdag etelek, igy a zöldsegfelek.

2013. júl. 16. 10:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!! :)

Mozogni mindenképpen mozgok mellé. Az a baj, hogy ha egy kicsit is töbet eszek vacsira, nem tudok leállni. Én eddig este 8-fél kilenc fele vacsoráztam, jó zsíros ételeket, kakaót..És igyekszem ezt megállni.

És levest például lehet enni ebédre? Gyümölcslevest? Vagy húslevest zöldségekkel? A cukros-liszte sdolgokat igyekszem kerülni de a hús-zöldség párosításon kívül levest például lehet?

2013. júl. 16. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha este jön rad az ehetnek, azt ajanlom, hogy egesz nap egyel kevesebbet, hogy este többet tudj. Jobb az arral uszni, mint azzal szemben.
2013. júl. 16. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Este zsíros ételek és kakaó.

Szerinted mi emeli meg az inzulinszintedet:

- a zsír

- a kakaóbab

- a tej

Hmm?

2013. júl. 16. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy butaságot válaszolok...(ilyen téren nagyon buta vagyok, úgyhogy mostanában olvasgatok ezek után).

A tej?

Rengeteget javult a táplálkozásom, de nem eleget. Koplalással jött le 5 kiló, amit vissza is kaptam. Most egészségesen akarok élni.

2013. júl. 16. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
A zsir nem emeli az inzulinszintet, csak a szenhidrat es a feherje, es kirivoan azok is csak izolacioban. Mivel nem labori körülmenyek között vagyunk, hogy csak feherjet, es szenhidratot eszünk, hanem azt mindig zsirral es ballasztanyagokkal fogyasztjuk, igy a felszivodasuk lassul es az inzulinraszintre gyakorolt hatasuk is kevesbe agressziv. Ha nem vagy cukorbeteg, vagy profi testepito, semmi okod nincs ra, hogy ilyenekkel foglalkozz, mint inzulin, vagy akar a többi hormonnal (kiveve persze azokkal kapcsolatos betegseged van). Kajaval megprobalni a hormonszintekre hatast gyakorolni - bar nagyon meno - mentalis maszturbacio. En szemely szerint azert nem eszek cukrot lefekves elott, mert engem megpörget, es nem tudok aludni, de van aki meg sem erzi. Testtömegre gyakorolt hatasa viszont nincsen - mindegy hogy reggel 9-kor vagy este 10-kor iszod meg, amig ugyanannyit iszol es eszel az adott napon. Ezt az este hat utan ne egyel dolgot a legtöbben tul komolyan veszik. Ajanlott-e egy fogyni akaro atlagembernek este 6 utan enni? Nem. De az ok nem abban rejlik, hogy amit este 6 utan eszel, az a hasadra tapad, hanem mert az atlagember egesz nap annyit zabal, hogy kaloriafelesleget halmoz fel. En pl. ugy elem tul a nagy csaladi összejöveteleket (karacsony stb., amikor napokon at egesz nap enni "kell") anelkül hogy egy kilot hiznek, hogy elotte egesz nap kevesebbet eszek.
2013. júl. 16. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Igen, a tej!

Azaz (nem tudom honnan jött a téma) de a kakaó (bab, sima, mindegy) magában, vagy csokiban zsírral (cukor nélkül) egyszerűen nem okoz gondot.

De a tej az (sajnos) igen, ez van. Aki ezzel foglalkozik az jobb egészségre és fogyásra tehet szert koplalás, kalóriamegvonás nélkül aki nem foglalkozik vele, az előbb-utóbb csatlakozik az elhízott szívbetegek táborához. Free choice.

2013. júl. 16. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!