Hogy van ez? Nem kellene fogynom tőle?
Sziasztok!
Szeretnék fogyni, mivel kb. 10kg súlyfeleslegem van.
Próbálom a kalóriaszámlálást, 300 kcal-al eszem kevesebbet, mint a normális étrend. Ez 1000kcalt jelent(nekem). Mégis, ha ráállok a mérlegre, többet mutat.
Az igaz, hogy pl. 1 kg paradicsomban 230kcal van, de ha megeszem, rám csak az egy kiló ragad fel, és ott is marad.Így van a vízzel is. Ha ráállok a mérlegre, ezért mutat többet. De ez nem apad majd le? Ezt nem értem...ettől fogynom kellene nem?!
Segítsetek légyszi! Nem tudom, mit tegyek! :S
Figyelj csak, nem véletlenül mondják, hogy ne méregessük magunkat állandóan. Ezen kívül közvetlen kajálás után persze hogy azt látod, hogy annyival nehezebb vagy, amennyi a kaja tényleges súlya, hiszen még fel sem szívódott. Ha méred is magad, akkor mindig reggelente kellene, a-hogy is mondjam- mosdó-látogatás után.
Ha egészséges vagy, akkor működnie kell. Tiszta sor: ha a bevitel több, mint az alapanyagcsere és sport (vagy plusz mozgás) által elégetett energia, akkor hízol;
ha kevesebb a bevitel, akkor fogysz.
Egyébként meg nem csak az számít, hogy valami hány kcal, sokkal inkább, a többi tényező. Ismered ezt az oldalt? kaloriabazis.hu
nekem ez az oldal a kedvencem, amikor diétázok.
Sok sikert a fogyásodhoz
"300 kcal-al eszem kevesebbet, mint a normális étrend. Ez 1000kcalt jelent(nekem)"
Elmélet. Csak ez az elmélet kissé.. egyszerűsített.
Nem tudod mit tegyél? Semmi extrát, edd a paradicsomot. Egyél hozzá húst is. Ennyit kell tenned, csak ne egyél mellette cukros meg lisztes kajákat. Csak természetesen: husi, zöldségek.
Az lenne a legjobb ha hetente csak egyszer merned magad, akkor is reggel, kozvetlenul felkeles utan. Igy sokkal latvanyosabb az eredmeny es hatalmas sikerelmenyed lesz :) ami aztan atsegit a kovetkezo heten!
Amugy a tobbiben teljesen egyet erteket az elottem szolokkal.
Köszi a válaszokat! Mostantól csak szombat reggel méreckedem!
Amúgy vettem észre fogyást, úgy látszik, csak túl sokat mértem magam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!