Ugye ez így jó?
Sziasztok!
hétfőtöl ( 06.10) fogyózok.
Szeretném megkérdezni hogy jó-e az étrend,és a mozgás.
ez az étrend:
[link] ez 1231 kcal,120g fehérje,104g ch,35g zsír.
emellett elkezdtem az insanity-t + futok vagy lépcsőzök.
kb 4-5 kilót szeretnék leadni plusz formásodni :)
Szerintetek milyen így? nem koplalok,nem is vagyok éhes :)
Köszönöm a válaszokat.
Sok sz.r kaja van benne, ami nem segíti de inkább hátráltatja a fogyásodat, plusz kifejezetten egészségtelen, így értelmetlen enni.
Kifli, sajtok, tej. Ezeknek semmi értelme, nincs hasznod belőlük de fölösleges cukor, növekedési faktorok, glutén a testednek amikkel meg kell birkóznia. Minden tényező ami hátráltatja a szervezetedet az kerülendő, na most akkor miért nem kerüljük el ezeket?
Ha még a tervezett étrendben is ilyen olcsó alapanyagok vannak, akkor mit eszik egy átlag ember, átlagos étrenddel? Egyébként ilyesmit mint te, összeragasztott műsonkát (ami nem sokkal jobb mint egy parizer) kiflit, kenyeret sajtokat, tejet. Annyi hogy ebbe az étrendben tervezett mennyiségek vannak, azaz egy ideig lehet vele fogyni mert nme nagy mennyiség.
Én kiszedném belőle a tejtermékeket és a gabonákat, ami hús azt igazi húsra cserélném, több halat és tojást tennék bele.
halat nem eszek.
amúgy változatos az étrendem,csak ez a mai. kb 2 hetente eszek kenyeret,azaz teljes kiőrlésűt. azt is reggelire.
csak csirkemellet eszek. és akkor mivel igyam a proteint ha nem tejjel? nem tehén tej
Ember gyermeke vagy, és már nem csecsemő. Semelyik állat teje nem jó neked.
Turmixot ihatod vízzel. De egyébként milyen protein? Véletlenül nem tejből van az is..?
Ehetnél húst is protein por helyett, bár ez kicsit túl természetes a mai divathoz, tudom. :)
Ha csak csirkemellet eszel, nem írom hogy a te bajod, edd azt ami jólesik. Ha csak ritkán eszel kenyeret az jó, nem tudtam! :)
mandula tej:)
nem szeretem a többi húst sajnos...
kenyeret nagyon ritkán mint írtam :)
a protein nem tej alapú.
150 ml víz 150 ml tejjel iszom vacsira,edzés után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!