Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez biztos? (Bőv. Lent)

Ez biztos? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

[link]

Ezen az oldaon néztem meg,hogy súlytartáshoz mnnyi kalóriát ehetnék egy nap... 16/l 168cm 68kg

Eddig napi 1177 kalóriát ettem,itt meg azt néztem,hogy súlytartáshoz meg (ha elérem a 65kg-t) ehetnék 2334 kalóriát. Ez lehetséges???

2013. jún. 11. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A fontot átváltottad kilóra?
2013. jún. 11. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek átlagemberekre vonatkoznak, eltérések lehetnek vannak raktározós típusú és feketelyuk gyomrú emberek is. ÉS a kalória egy ömlesztett mérőszám. Ha csak ennyit eszel, valószínűleg nem táplálkozol egészségesen, és az a 1177 az a szervezeted számára szükségtelen emészthetetlen kacat, ebből kifolyólag a tested éhezik és tartalékolni próbálja ami még van. Vagy elszámoltál valamit.
2013. jún. 11. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz pontosan meghatározni. Még az alapanyagcserét viszonylag be lehet lőni, de azt megtippelni, hogy mennyi a napi aktivitásod, már bizonytalan.
2013. jún. 11. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
A kaloriabazis.hu oldalt használom,és ott azt az értéket adták meg nekem,amivel heti 0.6kg-t fogyok,ami egészségesnek is számít...És nem szarokat,hanem egészséges kajákat szoktam enni...
2013. jún. 11. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!