Biztos, hogy nem lesz bajom a sok hústól és zöldségtől?
1. várd meg hogy éhes legyél, akkor majd kívánni fogod az ételt.
2. képzelj el egy olyan világot, ahol nincs más. nincs kenyér, édesség, rizs, csak az van amit megtalálsz: ez pedig állat illetve leveles zöldségek, gyökerek, gyümölcsök.
3. lehet bajod. ha mérgezett, romlott.. sajnos ezt nem könnyű kivédeni, a legjobb étellel is előfordulhat, de általánosságban nem kell tartanod tőlük.
TaplalkozasHarcmuves, én diót is szoktam találni, kilószámra :D Meg is lennék lőve magok nélkül, a szinte ovo-vegetáriánus táplálkozásommal. Főleg, hogy hősiesen megpróbálom levinni a gabonabevitelemet.
Kérdező, ha valami undorral tölt el, az nem jó, nyilván az emésztésednek és lelkileg sem tesz jót, valahogy találnod kéne megfelelő, élvezetes táplálkozást... A húshoz nem nagyon szólok hozzá, én mindig keveset ettem, s egyszer szinte teljesen abbahagytam, főleg az iparit.
De a zöldség... Rengeteg zöldségfaj van, sokféle elkészítési móddal (jó, ezek egy része nem ajánlatos), nem szimpatizálsz egyikkel sem?
Ha a fehérje hiányzik, ehetsz tojást, akkor már elég sok mindent megadtál a szervezetednek, plusz olvass utána, hogy milyen zöldségeket hogyan célszerű fogyasztanod, ha nem eszel sok húst...? Az állandó undornál szerintem jobb, de húsból is sokféle van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!