Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ajánlanátok valamilyen salakta...

Ajánlanátok valamilyen salaktalanító teát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan teát keresek, amitől napi rendszerességgel tudok vécézni. Esetleg valami hashajtó tea, amit ha este megiszok, akkor reggel tudok produkálni, de ennyi. Nem akarok egész nap a wc-n ülni. Tudom, hogy embere válogatja kinek melyik a jó, úgyhogy többet kipróbálok ha kell, de sajna én egyet sem ismerek. Ajánlanátok? Valamint hol tudom beszerezni? Köszi!

2013. jún. 11. 17:35
 1/3 anonim válasza:

Szűztea kapszula, az nem biztos hogy, van teában is. A spárban is vannak ilyen teák, nagy a dobozuk.

Ricinusolaj :D

2013. jún. 11. 18:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Az nekem sajna nem vált be. :-(
2013. jún. 11. 20:19
 3/3 anonim válasza:

Szia!

NAturland alaktalanító teáját tudom ajánlani. 8 féle gyógynövényből áll.Átmos teljesen belülről,de ezt kúraszerűen kell fogyasztanod.Ugy 1 hónapig folyamatosan innod kell napi 2x. utánna 1 hónapig nem iszod,majd ugyanezt mégegyszer megcsinálod!!

(Én ma kezdtem el)

2013. aug. 24. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!