Fogyókúra után 1 hét szünet. Mire számítsak?
3 hónap alatt sikeresen lefogytam 9 kilót. 157 cm, 45 kg, 16 éves lány vagyok. De az elmúlt héten sajnos ettem mindent, szval visszajött kb 2 kg->így vagyok most 45.Ha ezután elkezdek megint fogyózni, jó sok sporttal akkor megint ugyanolyan simán leadom azt a 2-3 kilót, mint eddig ugye? Nem lesz semmi gond abból az 1 hétből? 4 hónapig koplaltam is, szval már nagyon kívánta a szervezetem a szénhidrátot és édességet, és nem tudtam leállni :S de most már nem érzem szükségesnek a kajálást, szval ezután nemcsak a felszedett kilók ledobására, hanem a végleges életmódváltásra is összpontosítok. egészséges ételekkel, legalább napi 1 óra mozgással(tánc, futás, kardió torna) megint lefogyhatok és tökéletesíthetem az alakom és tarthatom majd a súlyomat, ugye?
És légyszi ne reklamáljatok hogy 42 kg akarok lenni, az alkatom olyan, hogy akkor sem leszek se gebe, sem anorexiás. Lapos hasat akarok és formás testrészeket, ennyi : )
Úgy látszik, kitartásod van, ha csak most ettél összevissza egy ideig, miután koplaltál egy csomót... De ne koplalj, az nem jó. Én nem teszem, de egyre kevesebb szénhidrátot eszem s a szervezetem egyre jobban elvan vele, ami természetes, mert nincs szüksége rengeteg szénhidrátra. Energiára természetesen igen, ha nem ettem eleget délutánig, akkor eleinte nekem is előkerült az édesség gondolata, főleg, amikor nem tudtam, hogy mit egyek (túl gyorsan váltok életmódot néha :P). Ma már nincs ilyen gondom. Elég zsírt eszem ahhoz, hogy megkapjam a szükséges energiát (sosem ettem keveset belőle, de a drasztikus szénhidrátcsökkentés mellé még sokkal több kell, főleg, hogy fehérjéből sem tudok nagyon sokat bevinni, de az nem baj).
Amikor nekem volt 1-2, illetve egy hét kilengésem, lazán elkezdtem utána újra fogyni, miután visszaálltam a szokásos, rendes étkezésemre, nem tudom, ez Rád is igaz lesz-e, de azért valahol biztató, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!