A méz hízlal?

Figyelt kérdés
Egy nap többször is szoktam enni, teába szoktam rakni.

2013. máj. 22. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha mértékkel fogyasztod,semmi se hízlal. De sajnos a méz gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz,ami hirtelen megemeli a vércukorszintet. Tehát aki fogyózik annak nem túl jó ötlet rendszeresen..:)
2013. máj. 22. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Cukor. Csak annyira hizlal mint a cukor.

A vércukorszint nagy megemelkedése sajna a hízás első lépése. Nagyon - nagyon mértékkel kellene enni, fogyókúra alatt leginkább semennyire.

Kalóriaszámlálás mellett beleférhet a kalóriákba. DE közben hasznosabb tápanyagból meg kevesebbet eszel. Meg esetleg a fogyás minőségén meglátszódhat majd.. hogy cukorféle mellett fogytál le, sokszor nem olyan szép alakot kapnak az emberek fogyás után mint szeretnének, pedig a kalória deficit megvolt, fogytak.. csak hát egy kis kenyér, egy kis joghurt, méz vagy kristálycukor, nemigen megy az edzés..

És ilyen is lehet a végeredmény. Szóval csak ügyesen, átgondolva a dolgot. Alkalmanként nem a mézzel lesz gond!

2013. máj. 22. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy nap többször is???? Hát persze, hogy hizlal. Én a reggeli teámba teszek egy kávéskanállal, ez az egyetlen "bűnözésem", miközben tudom, hogy bizony éppen úgy viselkedik, mint a cukor.
2013. máj. 23. 08:29
 4/6 anonim ***** válasza:
ez akkor elég emberfüggő lehet, mert én hetekig, amíg beteg voltam, minden nap megettem 50-60 ml mézet és akkor is megvolt a heti -1 kg, pedig nem is mozogtam. (volt hogy még este fogmosás előtt benyomtam 1 kanál mézet mielőtt lefeküdtem aludni, hogy ne köhögjek annyit)
2013. máj. 24. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
a táplálkozással kapcsolatos dolgok bizonyos mértékig mindig erősen emberfüggőek :)
2013. máj. 24. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:

bizonyos mértékig erősen..

Tehát vannak kiragadható igazságok, de hogy kire mi mennyire hat, az változó. De korral haladva is változik, a testünkkel együtt.

2013. máj. 24. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!