4 napja CSAK szénhidrátot eszek, hízni fogok?
Figyelt kérdés
4 napja csakis szénhidrátot eszek,nem tudom mi van velem,lehet az idegességtől van,
le fogom állítani magam,de szeretném tudni...fogok-e hízni ?
Szóval arról van szó,hogy 4 napja úgy 1000 kcal-t eszek,és az mind szénhidrát...,tudom,hogy sok és nem éget el ennyi kcal-t a szervezetem,
szeretnék tovább fogyni,holnaptól csak egészséges ételeket fogok enni,
nagyon nagy kárt okozott ez a 4 nap a diétámban ?
2013. máj. 15. 17:12
1/6 anonim 

válasza:

Sok az 1000 kcal? Mióta? Amúgy meg húson kívül mindenben van szénhidrát.
2/6 anonim 

válasza:

Azért az művészet, hogy 100% tisztán szénhidrát legyen.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát...nem 100% szénhidrát,mert húst is ettem,meg egyebeket is,de olyan 80%-a biztos szénhidrát volt...
2013. máj. 16. 19:44
4/6 anonim 

válasza:

Ha holnaptól egészséges ételeket eszel, ahogy írtad, és eddig nem híztál, akkor nyilván nem fogsz. 4 nap nem a világ, előfordul, hogy nem a kajálás a legfontosabb épp. Szokás kérdése, hogy mennyire kívánod a szénhidrátot. Am meg napi 1000kcal nagyon kevés.
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem arra gondolt, hogy semmiben nincs csak szénhidrát, hanem vannak rostok, fehérjék stb...
6/6 anonim válasza:
Az idegességtől?? Talán a csokizabálással próbálod lenyugtatni magad? EL FOGSZ HÍZNI
És most mehetsz csokit enni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!