Unom már, hogy minden nap ugyan azt eszem. Min kellene változtatnom?
Nincs sok időm kiszámolni mindennek a kalóriáját, ezért megpróbálok minél kevesebb hozzávalóból főzni/ enni.
Minden reggel zabkását/ müzlit esze, tízóraira gyömölcsöt, ebédre valami hús zöldséggel, főzelékkel, délután megint csak gyümölcs, vacsorára pedig joghurt.
én változatosan szoktam ezt megoldani
reggeli
2sz toast kenyér-bakonyi barna az 70kcal/db vagy az a német feketekenyér az 120kcal hozzá 2sz csirke vagy pulykamellsonka, 1szelet sovány sajt és uborka-ez kb 200-220kcal
vagy van hogy főtt tojást eszem hozzá
rántotta 2tojásból-200kcal, bele paprika, paradicsom-előző nap készítem el
zabkása almával, fahéjjal
zabkorpából sütök palacsintát előző nap és azt eszem reggel túró-citromos-mazsolás töltelékkel
vagy hogy tonhalkonzervet eszem egy kis sz kenyérrel-pl graham-én mindig toastot veszek, azon rajta van, hogy miből hány kcal, fehérje, ch, zsír
tízórai, joghurt almával, túró, cottage cheese, pár szem korpás keksz vagy abonett túróval/cottage cheesel
narancs, 2marék diákcsemege, banán 1db
ebéd
sültmáj rizzsel, savanyúval
sültcsirke-bőr nélkül-comb-1-2db héjjban sült krumplival, kis majorannával megszóom, hozzá csalamádé
citromos halfilé joghurtos kapormátással, kölessel
spenótfőzelék főtt tojással
pulykarizottó paradicsomsalátával
töltöttpaprika
darálthússal töltött cukkini, hagyma, paradicsom
főtthús sóskával
paradicsomos húsgombóc
rakottkarfiol, rakottzöldbab, rakottkáposzta
bazsalikomos csmellcsíkok rizzsel
lecsó tojásosan, sonkával
bazsalikomos paradicsomszósz roston hallal
pulykamellfilé sütve barackos kölessel
zöldséglevesek, raguleves, pulykaraguleves, tojásleves, májgombócleves
vacsora
rántotta
lágytojás, főtttojás, tonhalkonzerv, mozzarella sajt, túró, főtt, sülthusok, cottage cheese, túróval töltött alma sütőben megsütve, kefír, joghurt, zöldségleves
Sz.àrul csinàlod.
Vàltozatos hùsok es zöldségek helyett hizlalò, tapanyagszegenu muzlit joghurtot eszel.. es panaszkodsz kozben.
Persze. Mert òcska vackokat eszel, persze valaki mar egy kis szabnak is örül... de ott nem az egészséges test es a fogyàs a cel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!