1/4 anonim válasza:
Sztem ennek a kalkulátornak hihetsz.
3/4 anonim válasza:
Egy végtelenségig tökéletesített, de hibás alap elmélet szempontjából az egyik leghitelesebb.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha a csekély mozgást írom be akkor 2500 kcalt ír, viszont én mozgok heti 3-szor súlyzós edzést, plusz amikor ráérek kocogok vagy biciklizek/szobabiciklizek, szóval a közepes mozgás ami rám illik, az pedig 3200-at ír..azért nehéz felfogni mert én ha már kicsit átlépem a 2000et lelkiismeretfurdolásom van..
Kérdés: Lehet teljesen a kalóriaszámlálás alapján étkezni? Szóval pl. ha valaki egy nap megenne 3 tábla csokit akkor sem hízna meg? Hisz az gyorsan felszívódó szénhidrát.Persze tudom hogy izomzatilag teljesen leépülne..mármint ha huzamosabb ideig csinálná az egyoldalú táplálkozást..
Régen el voltam hízva, a diétát nem rég hagytam abba, és szerintem már kezdek belegolyózni ebbe az egészbe, betegesen félek attól hogy visszahízom:S Mit tegyek?
2013. márc. 13. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!