Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Már most elrontottam?

Már most elrontottam?

Figyelt kérdés

most "reggeliztem" ami kb az egész napi kalóriámat fedezte...

ettem 3 sz bundáskenyeret

sültkrumplit

egy tojásból rántottát

és ittam egy bögre teát

ha ma már csak 4 db gyümit eszem vagy zöldséget akkor nagyon elrontottam ?

amúgy nem paráznék egy nap miatt ennyire de tegnap 22kor értem haza és annyit ettem mint egy disznó...

hízni fogok ? ha következő héten visszafogom magam akkor is ?

2013. febr. 17. 10:44
 1/4 Mirk ***** válasza:

Egy nap nem ront el semmit. Majd holnap korrigálsz.

De ha holnap is ezt csinálod, meg holnap után is akkor hízhatsz.

2013. febr. 17. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Jajj ne már...Még reggel van b@sszus, sokkal nagyobb probléma, ha estére nyomsz be egy ilyen adagot. Összedőlt a világ? Nem. Ebédre-uzsonnára-vacsorára egyél fehérjedús kajákat: tojás, főtt csirkehús, halak olaj nélkül,esteleg natúr joghurt-kefir, mellé sok zöldséget: savanyúság, paradicsom, saláta, sárgarépa (vagy egyszerűbb ha összedobsz egy salátát). Igyál meg sok-sok vizet és menj el egyet bringázni vagy egy jó nagyon sétálni. Gyümölcsből délután már ne nagyon egyél, max. almát, az nem olyan édes/cukros.

Esténként meg ha farkaséhes vagy, kajálj be, de ne vacakabbik fajta szénhidrátból hanem fehérjéből + zöldségből.

Ettől az esti-reggeli bekajálástól, amennyiben egyszeri alkalom volt, nem, nem fogsz meghízni.

2013. febr. 17. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Így az estéd és a reggeled után nem tűnsz annak, aki visszafogja magát... Az önfegyelem az én az én szótáramban sincs meg, de nem eszek össze egy csomót egyszerre. Persze nem ismerem a körülményeidet, lehetsz alapvetően rém visszafogott, de ez most egyáltalán nem látszik.

Senki ember meg nem mondhatja, hízni fogsz-e, de nem is ezen kell pörögnöd, hanem normálisabban táplálkozni, tégy meg egészséges keretek közt "mindent", s remélhetőleg ez meg fog látszani :)

A gyümölcs és zöldség jó ötlet, vigyél már be valami vitamindúsabb dolgot ez után a reggeli után... A kalória egy dolog, de amit én fontosnak tartok, az az, hogy a tested kapja meg a tápanyagokat, amire szüksége van. Holnap egyél kiegyensúlyozottabban, változatosabban, ásványi anyagok szempontjából sem áll jól a mai napod, ahogy nézem, bár én ezt nem szoktam számolgatni vagy gondolkodni róla, egyszerűen csak eszem mindenfélét, ami nem hús és tej (az olajos és egyéb magvakra külön súlyt helyezet :)). Ha vegán lennék, akkor már jobban oda kéne figyelnem. A fogyókúrázóknak is jobb, ha képben vannak, főleg, ha keveset esznek, nagyon könnyű rosszul bevinni napi kevés kalóriát, de a komplett ételcsoportok kihagyása se jó.

Kissé sokat írtam. Jellemző hibám. Írtam az önfegyelemhiányomról... Remélem, mondtam valami hasznosat számodra.

2013. febr. 17. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:

3 sz bundáskenyér => kb 400-600 kcal attól függ mekkorák a kenyerek és mennyire olajos, leitattad jól az olajat?

sültkrumpli => kb. mennyi? ha olyan közepes Mekis sültkrumplis adag akkor 200-250 között lehet

rántotta: tojás az 70 kcal + olaj hozzá kb 120 kcal az egész

tea: volt benne cukor? ha nem akkor no para :)

az a lényeg hogy egyél még minimum 3-4szer ma! Mert ha nem eszel, a tested azt érzékeli hogy csak napi 1szer adtál magadnak kaját... vagyis lassítod az anyagcseréd.

Javaslom: ez a 4 étkezés legyen saláta ma! Vagy joghurt, sovány fehérje csak. Ha pl. csak salit eszel, akkor max 100 kcal lesz a további beviteled ma.

Nem fogsz hízni, csak egyél. Ha mást nem akkor 4 db almát, 4 különböző időpontban hogy a szervezeted érzékelje: nem éhezteted és napi 5ször adsz kaját adni a testednek.

Ennyitől nem hízol. Ha kb. 3-4 napig eszed magad túl akkor lehet hízni (karácsonykor a túlevések stb) de ennyitől nem :)

2013. febr. 17. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!