Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A napi kalorai bevetelem nem...

A napi kalorai bevetelem nem tobb 1600-nal megsem fogyok semmit, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

heti 3-szor jarok kondiba. 20 perc cross trainer gepen, utanna szoktam 100 gyakorlatot vegezni a belso combomra es 100 gyakorlatot a kulso combomra azzal a comb nyitogatos geppel 20 kiloval (bocsi nem tudom a nevet), ezutan hasizom geppel meg az a derek tekergetos geppel vegzek 30-40 gyakorlatot 20 kiloval. A kondiba elsetalas 10 perc gyors seta es onnan vissza szinten 10 perc gyors seta.

Mit nem csinalok jol. En ugy tudom, hogy 1600 kaloria nem sok + meg mozgok is heti 3-szor. En ezt nem ertem. :(

171 magass no vagyok es 63Kg. Csak 5 kilot szeretnek valahogy leadni de nem megy.

2013. febr. 8. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez az étrend közelről sem annyira kiváló, hogy nagyon csodálkozz azon, hogy nem eredményes. Csak az első napodat olvastam el és gyümölcsökön kívül chipsre és szószos tésztára bukkantam- ettől nem lehet eredményt várni, mert amúgy pont az a " csak 5 kiló " olyan, hogy minden falat számít. Ilyenkor kell a leginkább rágyúrni, mert a tested már nem adja le olyan könnyen a kilókat, ezért meg kell húzni az övet.
2013. febr. 9. 17:13
 12/14 anonim válasza:
szerintem azok a nők akik hetente 3 szor megcsinálják amit te itt leirtál azok nagyon csinosak lehetnek akárhánykilosak mivel enyi mozgás nagyon gyönyörüvé teszi a testet
2013. febr. 10. 11:35
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat es a tanacsokat. Most reggelire muzlit eszem nagyon pici 1.5% tejjel mikor beerek a melohelyre, 10 oraira meg egy almat. Ebedre teljes kiorlesu kenyeret valami felvagottal es sok zoldseggel, uzsonara egy almat vagy neha egy gyumolcsos joghurtot, vacsorara meg natur husit parolt zoldseggel vagy salataval. Tegnapelott grillezet halat ettem zoldborsoval, tegnap meg pulykamelet parolt vegyes zoldseggel. Egyedul ma lesz otthon krumplis, hagymas meg paprikas rantotta de en sutok magamnak egy adagot krumpli nelkul. Na, majd kivancsi vagyok az eredmenyre. A csipszet kiazratam az ettrendembol teljesen. Hianyzik mert szinte napi szinten ettem de mar napok ota nem "bunoztem". Viszont folyadekot keveset iszom. Probalom ezt is novelni de oszinten irom, hogy nekem a napi folyadek bevitelem kb. fel liter volt. :( Par napja sikerult meginni egy liter sima vizet kortyonkent. Ebbe nincsen benne a napi capuccino. A capuccinot is lecsokentettem napi 1-re.

Edzeni, ennyi a maximum amit tudok mert azon szerencsesek koze tartozom aki egy nagy elektronikai cegnel dolgozik (kulfold) es itt biztositjak a kondi berletet es a cegnek van egy hatalams konditerme. Ezert ebed idoben atugrom de a setallassal meg zuhanyzassal egyutt le is jart az 1 ora ebed idom. Ezert egyszeru nekem a szendvics teljes kiorlesu kenyerbol ebedre mert azt meg tudom enni utkozben amig visszasetalok mert kulon mar ebedelni nem tudok. Otthon meg var a kisfiam es szeretnek vele is idot tolteni, tehat otthonrol nem tudok idot szakitani. Amugy szeretek nagyon jarni kondiba es, ha lenne tobb idom siman eljarnek tobbszor. :)

Megegyszer mindenkinek koszonom szepen a valaszokat.

2013. febr. 12. 14:15
 14/14 anonim válasza:
168 cm*
2016. jún. 13. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!