A túró az hízlal vagy nem?
Neked ki mondta h a testepitok nem esznek zoldegeket?
Sztem mindenki eszik feldolgozott élelmiszereket amikben rengeteg zsír van szal ez ki van pipalva, amugy a testepitok eleg sok telitettlen zsirt visznek be kulonbozo formaban. Nincs baj a tojassal, azt csak azért irtam mert emlitetted ha tejnek mekkora a zsirtartalma. Túró, igen benne van a savóban a laktóz de nem ugyanannyi ami azért nem mindegy. Én nem túl sok beteg testépitorol hallottam, aki edz és ismerem kb csak egy nathat szokott elkapni de az sem tart sokaig. Az a gond ezzel a hozzáállással ami általánosit h a testépités karos h az átlag ember arra kovetkeztet h jajj én nem járok edzeni nem kajalok ugy mert még fel lesznek fujva az izmaim stb:D inkabb otthon ulok a seggemen egesz nap és zabalom a chipset meg a pizzát a tv elott. :) azt meg nehezen tudom elképzelni h vki nem visz be szénhidratot csak a jarulekost zoldsegbol.
Robi, növénytermesztés előtt az emberiség minden tagja úgy táplálkozott, hogy legfeljebb kis mennyiségű keményítőt evett.
Ezen nincs mit elhinni, elképzelni, más mód nem volt.
Azon hogy valaki nem eszik kenyeret, zabot, tésztát már lehet képzelődni, vajon az ilyen ember hogyan képes reggel felkelni, hogy nem éhes.. Mágia xD
Egyébként tényleg nem volt arról szó, hogy a testépítők nem esznek zöldséget, az volt az állítás, hogy rengeteg keményítőt esznek.
Egyébiránt óriási potenciál van a szénhidrátszegény tömegnövelésben (tehát zsírral), de a sok telítetlen növényi zsír viszont nem jó. Elterjedt, hogy óó kell a sok telítetlen zsírsaaav, az nem terjedt már el hogy a növényekben több omega6 van mint omega3, ez még az állati főleg telített zsírokban található zsírsav aránynál is rosszabb, a túlzott omega6 bevitel pedig, hát gyulladásokat okoz.
Ha halolajat és lazacot ennének, és ez minden emberre igaz, akkor tök jó lenne. De növényi olajokkal igazából vigyázni kéne. Lehet hogy jó a lenolaj, oliva olaj, aztán lehet hogy mégsem annyira :)
Én is akarok koxolni, ha ekkora divat!
Tömegnövelő étrend, na akkor beszéljünk a hüvelygombáról.
Lowcarb zsírdús tömegnövelő étrend mellett mennyi zsír is jön fel (naturálban)? Mert én olyan eretnek suttogásokat hallok, hogy ha a testépítő nem tömi magát ki rizzsel, akkor képes és nem hízik el miközben nő az izomtömege, tűzre az ilyenekkel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!