Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 158 cm,85 kg és 36 éves nő...

158 cm,85 kg és 36 éves nő vagyok. Kb 5 hónap alatt 15 kg-ot szeretnék leadni. Hány kalóriát ehetek max. Napi szinten? Az 1500-től nem nagyon fogyok

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 15:50
 1/6 tangopapa válasza:
Csa kalória számolással nem mész sokra. Aerob mozgás, szénhidrát mentes diéta, (cukorbeteg diéta) rengeteg gyümölcs és esti kaja elfelejtve.
2013. jan. 18. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Írd be az adataidat és csodálkozz!

(Ne felejtsd el átváltani fontról kilóra!)

Ha nem mozogsz, akkor 1500 kcal-tól nem fogsz fogyni.

2013. jan. 18. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Kevés szénhidrátot egyél és sok fehérjét. Meg ugye mozogni sem ártana. A kalóriaszámolással tényleg nem mész sokra.
2013. jan. 18. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! De furcsa olvasni, ugyanilyen paraméterekkel rendelkezve kezdtem el fogyókúrázni, csak fiatalabb vagyok. Úgy h. az én részemről csak és kizárólag ez a fajta igénytelenség és lustaság vezetett idáig, mert én iszonyúan kövér vagyok/voltam (már csak nagyon, nagyon :).

Én most 158/78 kg vagyok, 7kg-ot fogytam egy hónap alatt, van miből, azért ennyi az annyi. Nekem a célom 62 kg, az se kevés, de voltam annyi, és nagyon jól éreztem magam a bőrömben.

Kb ezerszer nekifutottam nem/alig evéssel az egésznek-baromi nehéz elfogadni először is h. a fránya kilók nem pikk pakk tűnnek el- így fogytam majd vissza. nem jó játék.

Reggeli: Teljes kiőrlésű zsemléből (54 gr) melegszendvics vagy sima + zöldség. / 2 tojás + tonhalkonzerv (58 gr) + 2 pufi rizs + zöldségek 150-200 gr közöt szoktam / Paradicsomos tonhal konzerv + zöldségek.

Tízórai: alma, vagy narancs, vagy elrágcsálok egy répát. Ne adj isten "vétkezek" és eszek egy banánt. (Húha, sokak szerint, istenkáromlás banánt enni fogyókúra alatt..)

Ebéd: 20-25 dkg, sült/grillezett/párolt hús. saláta, vagy zöldség + kevés rizs. Főzelékek, ( Nem mindent készítek önmagával sűrítve, egy evőkanál lisztet használok basszus..nehogy már ne...) Rakott zöldségek, natúr joghurttal leöntve, sajt nélkül meg rizs nélkül. Ilyenek..

Uzsonna: Én nem szoktam, nem kívánom. De akár egy kis kefír ami jól esik, csak már könnyű legyen.

Vacsora: Na én itt nem túrózok, nem szeretem. Csinálok egy natúr salátát kül. zöldségekből, öntetet erre már nem teszek de lehet simán.

Figyelj, a lifetilten olvastam, hogy ilyen túlsúlynál, az alapkcal égetés már csalóka... Én 1200-1300 kcal között eszek egy nap, van amikor kevesebbet, nem stresszelek rajta, csak arra figyelek h. 1000 alá ne menjek mert nem akarom h. visszajöjjön. És látod, h. mennyi minden beleférhet, csak a mennyiségekre kell figyelni.

Mozgás: hát egyelőre annyi kondícióm nincs, mint egy plüssnek, szóval séta-séta-séta, napi 1-1,5 órát sétálok, normál tempóban, barátnőmet rávettem aztán hajrá. Persze amint tudom, és érezni fogom, tornázni is fogok.

Összefoglalva, mert nagyon elszaladt a ló az írással, de annyira ugyanez a gondom. 1200-1300 kcal között étkezek.

kalóriabázis..erre keress rá, regisztráltam, nagyon jó, h. látom mikor mennyit ehetek még, és pofon egyszerű kezelni.

Üdv :)

2013. jan. 18. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt ez az oldal, pontosan beállíthatod a célt, beírod mit ettél mit mozogtál, értékel kiszámol, minden van ami kell...mos ttaláltam, nekem eddig nagyon jó, nagy segítség...szerintem neked is pont ez kell

2013. jan. 19. 00:39
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segitséged,és a biztatást :)remélem menni fog!!
2013. jan. 19. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!