Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Gyorsan kérlek, melyik a...

Gyorsan kérlek, melyik a hízlalóbb? Egy egész (32 cm) pizza, vagy egy adag derelye?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem fogsz hizni.
2013. jan. 17. 18:21
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok már olyan fiatal. És mindig is vékony voltam, de most egy alkalomra fogytam még pár kilót, és ezt szeretném is megtartani. Erre irányult a kérdésem, de mindegy.

És nem kajálok szarul.. de Te ezt már csak tudod, Harcos! :D A Te válaszaiddal Dunát lehet itt rekeszteni.. :S

Általában miket eszem? Sok zöldséget, husikat, nagy ritkán becsúsznak ilyen napok, mint ez a mai (péksüti, pizza).

2013. jan. 17. 18:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Harcművész, Te amúgy sosem eszel meg egy jó pizzát, kakaós csigát, sütit, tejszínhabos kakaót? Szar lehet.. :S Pedig ezek a legfinomabbak.
2013. jan. 17. 20:10
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

Drogosok szerint egy adag hero a legfinomabb.

Úgyhogy ez szubjektív.

Én nem mondom hogy nem eszek ezt-azt, de azt sem hogyha egy pizzát sütök, akkor az búzalisztből van.

Vagy éppen ha szilvásbuktát ennék fél kiló cukorral, akkor (én vagyok akinek a viszonylag hasznos válaszaival a Dunát is el lehetne rekeszteni) - én tudom, hogy 3 grammot sem fogok hízni egyetlen étkezéstől. Emiatt a tudás miatt írom én a válaszokat, és nem a kérdező oldalon vagyok.

Amúgy húst és zöldségeket eszel, én mindenkinek ezt írom. Te is írhatnál válaszokat!

2013. jan. 17. 20:14
 15/21 anonim válasza:
Te Harcmuves! Mitől lehet, hogy csak 34 %-ra értékelik a válaszaid hasznosságát?
2013. jan. 17. 20:24
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Ezt komolyan kérdezed? :)

Csupa olyan dolgokat írok, ami szentségtörés, bár igaz.

2013. jan. 17. 20:29
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
A kedves modora miatt.... engem érdekel a paleó, de így már a tököm is ki van vele...
2013. jan. 17. 21:26
 18/21 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled, utolsó. :)
2013. jan. 17. 21:48
 19/21 anonim ***** válasza:
De ennyire ne legyetek befolyásolhatók, mert a végén odáig juttok, hogy valaki kedvesen szól hogy ki fog rabolni titeket, és ti a befolyásolás hatásnak engedtek..
2013. jan. 17. 22:02
 20/21 anonim ***** válasza:

off: Most hogy nem elcsöppenően nyálas a stílusa, az most miért baj? Meg még ő segítőkész, de kiáll a véleménye mellett, ez miért baj? Ja, hogy a fogyókúrázóknak fáj a tudat, hogy nem kéne lisztes cukros vackokat enniük.

mindegy, bocsi az offért. Egy alkalomtól semmi bajod nem lesz. Múltkor megettem egy nap 2 tábla csokit, és egy twixet, és még mindig nem híztam el, mert ritka, hogy cukrosat eszem, mert általában nem is nagyon kívánom a csokit, hanem egészségesen kajálok.

2013. jan. 18. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!