Gyorsan kérlek, melyik a hízlalóbb? Egy egész (32 cm) pizza, vagy egy adag derelye?
Nem vagyok már olyan fiatal. És mindig is vékony voltam, de most egy alkalomra fogytam még pár kilót, és ezt szeretném is megtartani. Erre irányult a kérdésem, de mindegy.
És nem kajálok szarul.. de Te ezt már csak tudod, Harcos! :D A Te válaszaiddal Dunát lehet itt rekeszteni.. :S
Általában miket eszem? Sok zöldséget, husikat, nagy ritkán becsúsznak ilyen napok, mint ez a mai (péksüti, pizza).
Drogosok szerint egy adag hero a legfinomabb.
Úgyhogy ez szubjektív.
Én nem mondom hogy nem eszek ezt-azt, de azt sem hogyha egy pizzát sütök, akkor az búzalisztből van.
Vagy éppen ha szilvásbuktát ennék fél kiló cukorral, akkor (én vagyok akinek a viszonylag hasznos válaszaival a Dunát is el lehetne rekeszteni) - én tudom, hogy 3 grammot sem fogok hízni egyetlen étkezéstől. Emiatt a tudás miatt írom én a válaszokat, és nem a kérdező oldalon vagyok.
Amúgy húst és zöldségeket eszel, én mindenkinek ezt írom. Te is írhatnál válaszokat!
Ezt komolyan kérdezed? :)
Csupa olyan dolgokat írok, ami szentségtörés, bár igaz.
off: Most hogy nem elcsöppenően nyálas a stílusa, az most miért baj? Meg még ő segítőkész, de kiáll a véleménye mellett, ez miért baj? Ja, hogy a fogyókúrázóknak fáj a tudat, hogy nem kéne lisztes cukros vackokat enniük.
mindegy, bocsi az offért. Egy alkalomtól semmi bajod nem lesz. Múltkor megettem egy nap 2 tábla csokit, és egy twixet, és még mindig nem híztam el, mert ritka, hogy cukrosat eszem, mert általában nem is nagyon kívánom a csokit, hanem egészségesen kajálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!