Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez így elég volt mára?

Ez így elég volt mára?

Figyelt kérdés

Reggeire ettem egy kiflit, vajjal és baracklekvárral. Tízóraira egy kiflit egy tükörtojással. Ebédre egy nagy tányér levest rengeteg tésztával (nagyon szeretem a tésztákat). Utána egy kevés rizst egy kis szelet sertéshússal. Ebéd után egy csokit ettem, ami 254 kcal-t tartalmazott. Délután 20 perc intenzív aerobic volt. Estére egy óriási adag rizs egy nagy szelet sertéshússal.

Ez így hány kalória volt? Most kezdtem még csak ezt a kalóriaszámlálós dolgot szóval még elég kezdő vagyok ebben...

A célom igazából a hízás lenne, mivel 15évesen a 161 cm-mhez 41 kg vagyok ráadásul ránézésre is nagyon vékony vagyok.

2013. jan. 5. 20:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Mia f*sznak zabálsz szénhidrátot ha fogyni akarsz? Ez a diéta jóesetben 50 g feherjét tartalmazott
2013. jan. 5. 20:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy hízni akarok :)) De ezt a kategóriát tartottam a legmegfelelőbbnek a kérdésemnek, mivel ez mmégiscsak kalóriaszámálálás :)
2013. jan. 5. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:

Megmutassam én mivel híztam sokat:

1/2 adag mutant mass

125 g barnarizs ( pont egy uncle bens es zacskó) 100 g csirkemell

1/2 adag mutant mass

1/2 adag mutant mass

Na ettől fogaz hízni.

2013. jan. 5. 20:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszöm a választ, beiktatom valahogy az étrendebe :))
2013. jan. 5. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan kiszámolni, de ne aggódj jó sok volt. 2000 körül lehet, de ez egyáltalán nem sok. Ennyire van szükséged a testsúlyod megtartásához. (Kiszámoltam a tápanyagszükségletedet.) Legalább 2200-2300 kcal kéne enned. (Ezt is kiszámoltam.) Szóval még lemehet valami ma. :)
2013. jan. 5. 20:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Kicsit furán írtam, mert azt hittem sok lesz, de közben kiszámoltam, szóval az első mondatot ne vedd figyelembe. :)
2013. jan. 5. 20:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm :))
2013. jan. 5. 20:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Aki a csirkés, rizses történetet írta, annál van a pont.Még annyival kiegészíteném hogy minőségi zsír(magvak,lenmagolaj) valamint vitamint csapjál hozzá, a siker garantált;)
2013. jan. 5. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Azzal a kérdező a z ő tömegével 8 kilót minimum fog hizni egy hónapban
2013. jan. 5. 22:30
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

itt számold ki a kalóriát!

2013. jan. 6. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!