Jól számolom, ennyi a kalóriája? :O
A két szelet kenyér NEM mértékegység, de ha feltételezem, hogy egy szelet 100 g, akkor a két szelet kb 500 kcal lehet. De nem mindegy, hogy milyen nagy a szelet, milyen vastag - mert adott esetben akár a duplája is lehet ennek.
A "vékonyan megkentem kenömájassal" szintén nem számolható mennyiség, ezen kivül a kenömájasok közt is nagy a különbség - erre semmit nem lehet mondani.
A trappista sajt meg kb 180 kcal - mellesleg ez az egyetlen konkrét adat.
A feltételezett 200 g kenyér + 50 g sajt együtt kb 700 kcal körüli érték, de lehet akár 1200 is, ha vastag szelet kenyereket vettél.
Ha kalóriákat akarsz számolni, akkor feltétlen szükséges - legalább is eleinte, hogy PONTOSAN lemérd az élelmiszerek súlyát, mert anélkül semmit sem lehet mondani.
Neeeem, annyi biztos nincs!
Olyan 500 körülire tippelném, persze ez lehet kevesebb is.
Én két kiflit szoktam enni, májkrémmel, és az olyan 470 körül szokott lenni, neked ez a sajt miatt több kicsit, de akkor sincs ezer felett, az kizárt!
ha ezt én ettem volna, akkor nekem kb. 500 kalória jött volna ki.
persze nem tudom, hogy te mekkora szelet kenyereket vágtál.
Egy grammpontos konyhai mérleg 3-4000 Ft.
Ha komolyan gondolod az egészet, érdemes rá beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!