Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Suliba mit egyek, aminek nem...

Suliba mit egyek, aminek nem sok a kalóriája?

Figyelt kérdés

eddig úgy ettem, hogy itthon reggelire egy zsömlét/kiflit, a suliban pedig 2 db müzliszeletet, plusz egy péksütinek a negyedét/felét, attól függ mennyire voltam éhes.

de a müzlitől egy ideje nagyon kipattogzik az arcom, szóval ahelyett mást kéne vinnem, ami nem sok kalória de nem maradok éhen utána. ropira gondoltam, van még egyéb ilyen dolog?

2012. dec. 2. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
En 2 gyumolcsot szoktam vinni.(alma\korte\narancs..ami itthon van).Reggelizek itthon es 2 gyumolcsot megeszek az iskolaban.Hetente 3-szor 3-ig vagyok,jol lakok a suliban a gyumolcsoktol es nem hamar ehes.
2012. dec. 2. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én reggelire zabpelyhet eszem gyümölccsel, így 11 óra előtt nem is éhezem meg, akkor suliban megeszem egy pohár joghurtot és valami gyümölcsöt(legtöbbször alma) és így olyan 2-ig kibírom. Előfordul, hogy 4-ig, fél 5-ig van órám, ilyenkor 2 körül betolok még egy szendvicset teljes kiőrlésű kenyérből vagy müzliszeletet. A ropi, péksüti nem túl jó ötlet.
2012. dec. 2. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. dec. 2. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább vigyél gyümölcsöt vagy magvakat (nekem most a Chio Fitness Mixe a kedvencem, bár sajna nem olcsó). A péksüti csak rövid időre biztosít energiát, ráadásul hizlal!
2012. dec. 2. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
túró, abonett közé sonka, főtt tojás és saláta, kefír, joghurt, korpovit keksz, cottage cheese, tonhalkonzerv, lma. narancs, körte, diákcsemege stb
2012. dec. 2. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!